изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 17:42 EEST
Нешка Робева: Людмила Живкова беше ясновидка    
ЛюбопитноСлед пребиваването си в Индия Людмила Живкова е придобила ясновидски способности и е предсказвала събития с удивителна точност. Това разкри сензационно в "Денят е прекрасен" Нешка Робева. Легендарната треньорка на златното поколение гимнастички си припомни в ефир моменти от срещите си с пророчицата Ванга и неизвестни факти, които е научила от нея, сред които и спомените за Людмила.



"Според Ванга, България ще разбере и оцени едва след години какво национално богатство е била Живкова", каза Нешка. Тя разкри как дъщерята на Тато е познала на коя дата ще се роди детето на нейна позната и какъв ще е полът му.

Направи още десетки точни предсказания, разкри Робева. Тя призна, че всеки ден се обръща към Бог и споменава Ванга в молитвите си. "Тази жена има правото да бъде истинска мъченица. Десетки хора направиха пари на неин гръб. Всичко, което ми е казвала, се е случило", сподели още Нешка Робева. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Нешка Робева: Людмила Живкова беше ясновидка | 8 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Нешка Робева: Людмила Живкова беше ясновидка
Автор: Anonymous да 2010-06-24 @ 13:06 EEST
Според мен трябва да обявят Людмила Живкова за светица-мъченица. Рахат олсун! Много ме кефят хора, които хем са атеисти-комунисти, хем са надарени специалисти в света на астралното. Ама тъй де... Историята се подменя, но истината е една. Най-големите комунисти ще излязат най-големите пророци на новото време.
Нешка Робева: Людмила Живкова беше ясновидка
Автор: Anonymous да 2010-06-24 @ 16:17 EEST
Бог и ясновидство????.........Типично за "модерна сосиалистка".....
Нешка Робева: Людмила Живкова беше ясновидка
Автор: Anonymous да 2010-06-24 @ 21:01 EEST
Аман от предубедени хора...Черно-бялото етикетно мислене не е ли комунистическо?!Допуснете възможността хората да се променят или да са различни от вашата представа за тях.
Нешка Робева: Людмила Живкова беше ясновидка
Автор: Anonymous да 2010-06-25 @ 10:57 EEST
Че какво му имаше на комунизма.Сега само можете да си мечтаете за тази сигурност която имаха нашите родители тогава
Нешка Робева: Людмила Живкова беше ясновидка
Автор: Anonymous да 2010-06-25 @ 14:24 EEST

На комунизма му имаше това, че самата философия му беше сгрешена. Просто не може на всеки да раздаваш според нуждите нещо, което няма как да произведеш. Казано по-философски, че зер ме разбереш: Ентропията води до увеличаване на нуждите и намаляване на способностите.

Колкото до това дали хората са черни, бели, черно-бели или пъстри, спор не може да има. Хората са пъстри. А комунистите също са хора. И когато дойде време да се разделят с единствения свят (построен от тях самите), те изведнъж започват да се оповават с надежда на Господ - Бог, защото как беше лафа... : "Един свят не стига!". Няма начин да няма и други светове, където съветската власт да не осветли посредством творчество и електрификация.

Комунизъм може и да има един ден, но само със свободни хора, на които нито знанието, нито труда ще се свиди. Хора, които ще са хем морални, хем няма да крият истината. Хора, които няма от сутрин до вечер да се сравняват със комшиите и колегите си и да им завиждат за хубавото. Като намерите такива хора, може и да ми говорите какъв кеф е било преди 30-50 години. ;-)

Нешка Робева: Людмила Живкова беше ясновидка
Автор: Anonymous да 2010-06-25 @ 16:46 EEST
Най голяма сигурност има при тоталитарните режими - комунизъм, националсоциализъм, фашизъм! Именно и само при Мусолини мафията е ликвидирана....Всъщност всяка тоталитарна диктатура е престъпна и е търпи конкуренция!!! Как иначе Сталин ще ликвидира в мирно време повече съветски граждани, в сравнение със Втората световна война???
Нешка Робева: Людмила Живкова беше ясновидка
Автор: Anonymous да 2010-06-25 @ 22:33 EEST

Около 10 млн. съветски граждани са ликвидирани или изпратени в ГУЛАГ. В най-ожесточената кампания през време на Втората световна война (от VІ-1941 до VІ-1945 ) загиват или изчезват около 22 млн. съветски граждани. Огромните човешки загуби обаче имат стратегически резултат - Хитлер не владее четири пети от Европа. Фактите са, че Хитлер изненадва Полша с танковите си удари, а Съветския съюз изненадва немците с твърдост и саможертва.

Но за приликата между националсоциалистическата и социалистическата държава съм съгласен. Макар и да не са съвсем еднакви, те и двете са рожба на една и съща епоха.

Нешка Робева: Людмила Живкова беше ясновидка
Автор: Anonymous да 2010-06-25 @ 22:45 EEST
Най кръвожаден към собствения си народ е комунизма, националсоциализма в Германия е най ксенофобски и расистки, а най критикуван е италианския фашизъм. Парадокс:  В Италия репресиите към другомислещите вземат само няколко десетки жертви. А тамошните евреи имат далеч по добра съдба, в сравнение с териториите под немска окупация....

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди