изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:44 EEST
Арестуваха 25-годишен за порно с пеленачета    
НовиниМъжът от Добрич задържан след сигнал на родители. Извратенякът канел хлапета в дома си и им пускал гнусните кадри. 25-годишен мъж от Добрич е бил арестуван за разпространение на гнусни порнофилми с пеленачета. Извратенякът е закопчан в сряда при секретна акция със съдействието на международни служби, научи „Монитор" от сигурни източници сред разследващите в Добрич.Арестантът канел на гости невръстни дечица от махалата, където живее, като предварително ги изкушавал с изненада, която ще им разкрие на място.

 В дома си пускал на децата видеокасети със секс, изпълняван от професионални порнозвезди. Аферата лъснала преди няколко дни, когато едно от децата се разприказвало пред родителите си и споделило какво е гледало при баткотоМайката и таткото на момчето били шокирани и веднага подали сигнал в полицията. От своя страна ченгетата поискали прокурорско разрешение за обиск. При проверка на дома на 25-годишния добричлия били открити и конфискувани множество касети с порно. Той бил арестуван за 24 часа, след което - освободен. Към момента има доказани данни за 3 деца видеозрители. Изяснява се откога 25-годишният упражнява разпространение на сексфилми пред малолетни. В момента разследващите търсят още „зрители", които да дадат показания срещу добричлията.Според запознати, освен че притежавал богата колекция от порнокасети, задържаният имал и филми, на които се вижда как мъже се гаврят с новородени.„Става дума за бебета, а не за деца на една или две години, може ли да си представите какви изроди гледат подобно съдържание коментираха разследващи. Полицаите твърдят, че е честа практика подобно съдържание да се обменя по интернет. Поради тази причина в момента се проверява в кои сайтове е влизал заподозреният.Обикновено хората, които гледат и разпространяват подобни филми, членуват в затворени форумиЗа да допуснат нов член в тяхната общност, го принуждават преди това да извърши престъпление. Спечелването на доверието става като новобранецът започне да ъплоудва или да разпространява порно с бебета. По този начин останалите членове на форума са спокойни, че техният нов „брат" не е полицай под прикритиеСпоред запознати снимането на секс с пеленачета е особено доходоносен бизнес, защото подобни филми не се разпространяват свободно като обикновеното порно. Преди време беше разбита педофилска група, обменяла подобни кадри, за които имаше съмнения, че са снимани в страни от бившите социалистически републики. На една от лентите се виждаше как родителите държат собственото си дете, докато друг мъж се гаври с него.
http://www.monitor.bg

Високопоставен дипломат спипан с детско порно

Разбиха канал за порно с гейове

ЕГА ТИ КОЧИНАТА, В КОЯТО ЖИВЕЕМ - И ПЕДОФИЛЪТ КУЗОВ РАБОТЕЛ ЗА СЛУЖБИТЕ

УЧИТЕЛ ОТ СИЛИСТРА РАЗПРОСТРАНЯВА ДЕТСКО ПОРНО

 


Сходни връзки

Арестуваха 25-годишен за порно с пеленачета | 6 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Арестуваха 25-годишен за порно с пеленачета
Автор: Anonymous да 2010-06-25 @ 08:30 EEST

Защо не му кажат името и къде живее? Пуснали го били .... Луди ли са тия от полицията??? И сега как да си пускаме децата да играят пред блока??

 

Арестуваха 25-годишен за порно с пеленачета
Автор: Admin да 2010-06-25 @ 08:37 EEST
Имената се дават от Полицията и Съда
Арестуваха 25-годишен за порно с пеленачета
Автор: Anonymous да 2010-06-25 @ 12:37 EEST
kakvo 4akate o6te nali ima 3 deca  kolko 20 li trybva i kaseti ima. dobrich policia ha haa.
Арестуваха 25-годишен за порно с пеленачета
Автор: Anonymous да 2010-06-25 @ 13:59 EEST
Оффффффффф моля Ви спестявайте някои неща като "като става дума за бебета не за деца" абе какво е това чудо бе хора????????????????22
Арестуваха 25-годишен за порно с пеленачета
Автор: Anonymous да 2010-06-26 @ 00:12 EEST
Недай си боже да разбера кой е въпросният индивит ... 100 % ще лежа в затвора за убийство !!!!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди