изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:24 EEST
Искра Радева: Не прави чест да Христо Сираков да се хвали, че е спал с Аня Пенчева!    
Интервюта

Закъсняха с първата операция на Пепа Николова!



Известната актриса Искра Радева е родена на 21 март 1951 г. в София. През 1973-а завършва ВИТИЗ (НАТФИЗ) и от същата година е в трупата на Младежкия театър.
През 1997-ма напуска Младежкия, а 2 години по-късно създава свой театър \"Искри и сезони\" и става негов продуцент и режисьор.
Актрисата загуби любимия си съпруг Кирил Станулов на 10 юли точно преди една година, когато той получи масиран инфаркт в Гърция по време на семейната им почивка.

- Тази година беше много тежка за теб. Съвзе ли се вече поне малко?
- Това е най-тежката година в живота ми. Кирил беше във всяко нещо до мен. Сега целият театър дори с финансовата страна на нещата ми е на главата. Това, от една страна е добре, защото навлязох в сфера, която ми беше непозната. Кирил си е финансист по образование и той се занимаваше с всички тези неща. Но ми дойде много нанагорно. Това, което правя в “Искри и сезони”, в другите театри го правят поне 4-5 човека.

Но добре, че имах толкова много работа, защото това ме извежда от депресията, в която усещам, че съм изпаднала. Приятелите ми цяла година не ме изоставиха нито за миг, всяка свободна минута сме заедно. Добре, че и детето ми е до мен. Тази година Елена беше жертвоготовна и неотлъчно до мен. Има едно обаче голямо НО...

И то е, че всичко това не ме избавя от самотата. Страшен е мигът, в който се прибирам в празната къща!

- Тогава нещастието те сполетя съвсем изненадващо...

- Да, Кирил беше в много добра кондиция. Тогава имах 4 свободни дни. Докато пътувахме към Гърция, той ми каза: “Исе, толкова съм щастлив, че сме си само двамата! Ще си изкараме четири вълшебни дни!” И на другата сутрин, както си решаваше кръстословица в леглото, за една минута – и го нямаше! Казаха ми, че инфарктът е бил толкова масиран, че дори да е бил на апаратура в реанимация, пак е нямало да го спасят. Продължавам да се питам защо Господ толкова рано ми го отне? Казват, че времето лекува, но аз все по-осезаемо чувствам липсата му.

Но пък съм щастлива, защото мисля, че срещнах еша си в живота. Това можеше и да не ми се случи. И дъщеря ми живя с един невероятен баща, израсна под такива грижи, че винаги казвам - дори биологичен баща да й беше, нямаше така да я обича и да я гледа. Като му съобщи, че иска да приеме името му, той се разплака! А това не беше заради наследство, защото мъжът ми нямаше нищо, всичко беше оставил... За съжаление, не доживя да го види.

- И тебе те подкрепят приятели, както навремето ти беше плътно до Пепа Николова и дъщеря й Алекс...
- Да, бях всеки ден при нея. Имаше много разправии с лекарите. Исках в болницата да знаят, че има човек до нея, който да следи за състоянието й. Алекс беше сам самичка, много уплашена... Когото Пепа я изписаха от едната болница, дори не дадоха линейка за “Пирогов”, а мъжът ми я закара дотам. Лекарите не положиха достатъчно грижи за нея. Мисля, че закъсняха с първата операция, а и тя не беше сполучлива. В “Пирогов” има много добри неврохирурзи, те направиха, каквото можаха, но вече беше много късно.

- Какво ново сега около дъщеря ти Елена?
- Лени трябва да завърши публична администрация тази година. Работи си в Нова телевизия в “На кафе...”, постоянно я викат да води разни конкурси, програми и на нея й е много приятно. Готви се да кандидатства актьорско майсторство през юли, засега нищо не ми показва, може би ще ме изненада.

- Ядоса ли се, когато преди време я спрягаха с Христо Сираков?
- Предупредила съм я, че ще страда в това отношение като дете на известна майка. Затова не го взима много навътре.

Сираков тогава дойде на нашата маса. Седяхме с Васил Найденов, Веско Маринов, Силвия Кацарова, запознахме се... Той ми каза: “Може ли да поканя...” Танцуваха, снимаха ги. И това беше! Оттук нататък видя какво се изписа...

Подозирам, че самият Сираков гледа да е все в светлината на прожекторите, може би на него му е приятно... Сега четох, че се е похвалил, че е спал с Аня Пенчева! Смятам, че е много грозно един мъж да се хвали с това по вестниците, дори да е истина. Но може би с такива неща иска да е известен.

- Писаха още за Лени, че е станала анорексичка след смъртта на втория си баща. Вярно ли е?
- Всичко й е наред, яде си нормално! Едно младо и хубаво момиче при всички случаи ще има завистници, които ще гледат да го очернят. Това е българският манталитет.

Едно интервю на Валерия КАЛЧЕВА Б http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Искра Радева: Не прави чест да Христо Сираков да се хвали, че е спал с Аня Пенчева! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди