изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:27 EET
Студентка продава девствеността си за милион долара    
Любопитно Американска студентка на 22 годити от Sacramento City College обявила девствеността си за продан на аукцион. Тази шантава оферта се появила на аукцион в извистен публичен дом извън Las Vegas, Moonlite BunnyRanch. По-голямата сестра на студентката работи там. Natalie Dylan както се нарича девственицата е поставила цена от 1 милион долара. Засега е получила предложения до $250,000. Natalie обаче не смята да се даде толкова евтино и очаква по-добри оферти.


Тя е приминала гинекологични тестове и детектор на лъжата, за да разсее всички съмнения относно непокътнатата й девственост. Natalie Dylan спори с хората, които я обвиняват за липса на принципи и неприлично поведение. Тя възнамерява да инвестира парите в образованието си и вярва, че всъщност разширява моралните граници и възможности за жените. Защо не? Dylan не е сама. През 2005, 18-годишен модел от Перу реши да продаде девствеността си, за да плати лечението на родител. Най-доброто предложение беше $1.5 милиона.
Момичето обаче се отказа в последния момент. През 2008, звезда от Big Brother, Raffaella Fico, 22, също обяви първата си любовна нощ за продан. Италианският модел твърдеше, че въпреки моделстването и секси фотосесиите е строга католичка. Fico също обяви цена 1 милион долара, но не изчака купувач. Няколко месеца по-късно започна да се среща с Cristiano Ronaldo.

Снимка:www.corbis.com

http://www.krasivi.bg

 


Сходни връзки

Студентка продава девствеността си за милион долара | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Студентка продава девствеността си за милион долара
Автор: Anonymous да 2010-07-04 @ 12:10 EEST
Че това не е нещо ново като идея. Я, колко хубави българки чакат Богатия принц да плати. И защо не, като е дал Господ красота и ум, защо да не превърнеш този подарък в много пари. Само че, Господ дал, ама Господ и вземал...

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди