изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:46 EEST
Най-скъпите разводи в света    
Любопитно

Когато в един брак освен любов се намесят и парите, ситуацията може да стане непредсказуема, особено в света на известните. Някои от най-големите любови в Холивуд завършват с още по-големи скандали, именно заради притегателната сила на парите. Предлагаме ви да се запознаете с някои от най-скъпите и скандални разводи в света на богатите:



Мел Гибсън и Робин Мур
За техния брак все още не е постигнато споразумение каква сума ще получи бившата съпруга на известния актьор, но със сигурност ще е впечатляваща. Състоянието на Мел се оценява на над 1 милиард долара, а традицията показва, че съпругите рядко си тръгват с по-малко от 30 процента... Аритметиката оставяме на вас :)

Силвио Берлускони и Вероника
Бившата съпруга на италианския премиер набързо подаде документи за развод, след като разбра, че любимият й обича да се заиграва с непълнолетни девойки. Изневерите на суетния Берлускони не бяха една и две, може би затова нервите на Вероника не издържаха и тя пожела да се разделят. Разбира се, цената на нанесената й обида ще бъде изключително висока.
Очаква се споразумението им за развод дае от най-скъпите в света, като се има предвид, че състоянието на премиера се оценява на над 6 милиарда долара.

Майкъл Джордан и Хуанита
Известният баскетболист и съпругата му са на едно от челните места по скъпи бракоразводни дела. Разделяйки се с банковата служителка Хуанита, Майкъл Джордан се разделя и със 168 милиона долара от банковата си сметка.

Щастливец - Стивън Спилбърг
Един от късметлиите в Холивуд определено е гениалният режисьор Стивън Спилбърг. Когато той се развежда със съпругата си Ейми Ървинг през далечната 1989г., актрисата получава заветната сума от 100 милиона долара. Но това е нищожна сума, в сравнение с тази, която би получила при развод към днешна дата. В момента Стивън Спилбърг печели по 3 милиарда долара, което го прави примамлива хапка за холивудските актриси.

http://az-jenata.bg

 


Сходни връзки

Най-скъпите разводи в света | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди