изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:53 EET
Порноманиак снима тайно влюбени и ги пуска в мрежата    
Новини Кумеца разпространявал клипове на голи деца и на собствената си жена.

Воайор, снимал със скрита камера влюбени двойки в паркове, градинки, на плажа и дори в леглата им, е разкрит от СДВР и срещу него се води разследване. Малцина са подозирали, че креватните им занимания ще станат обществено достояние и ще бъдат пуснати в интернет, без дори да бъдат закрити лицата им. Порноманиакът запечатвал интимни мигове не само от нездраво любопитство, но и с цел изнудване. Така бил заловен при тайната акция “Воайори” неотдавна, научи пръв “ШОУ”.

Мъжът с камерата върлувал от години в Мрежата, но никой от запечатаните в неудобни пози не подал оплакване по обясними причини – патриархален срам, изневяра или безхаберие. Той бил заловен, след като се впуснал в неприличните занимания със собствената си жена, а сетне последвали и голи снимки на деца, качени на дискове, които се продавали дори на морето.

Извратенякът бил кабелен техник към голяма интернет фирма, но вече е уволнен.

“Не си пускайте пердетата или щорите, за да има повече материал (правописът е запазен - б.а.). Аз ще бъда навсякъде. Подпис - Inch *** .” Това са финалните надписи на десетки порноклипове, в които на калъп са снимани двойки със скрита камера. Началните надписи на наглеца, документирани от полицията, пък са: “Клипове на Българска Шпионска Телевизия, заснети без право на дубъл и ако разпознаете някого, не му се смейте, че може и вие да се видите! Качеството е като при нощно снимане, но има и заснети през деня!”. Човекът явно не владее правописа, но занаята си го е изучил докрай, защото клиповете хич не са с лошо качество, като се има предвид, че са правени със скрита камера.
Нелегалните минишедьоври с

орален и всякакъв друг секс,

подходящо озвучени на всичкото отгоре, са дело на аматьор, казаха от ГДБОП. “Златният му диск” със секспотпури навява съмнения, че “актьорите” не подозират, че ги снимат.

Четирийсетгодишният мъж, чието име и адрес се пазят в редакцията, явно се е възползвал от контактите си, тъй като работи с голям интернет доставчик със сериозни и влиятелни клиенти, който се чувства недосегаем и дори реже кабели на конкуренти, поели по неговите стъпки, обясниха ченгета.

Докато обгрижва поредната жертва, кабеларят монтира по 2-3 скрити камери в спалните или на терасите. Със специални обективи, доставка от САЩ, запечатва дори и съседите. Катери се по покриви и стълби, броди с инфрачервена техника нощем по плажове, паркове, градинки, планински пътеки, училищни дворове, входове, таксиметрови стоянки. Тарикатът изглежда изобщо не спи. Цвъка сочните си кадри и с мобилен телефон, когато няма друго под ръка. Сред най-гледаните му сюжети са: таксист чука клиентка на задната седалка, студент - студентка на олющена тераса в Студентски град между празни бутилки. Има и “романтична” любов на туристическа пътека. Горещи сцени по пълнолуние на пейка.

Последователят на киножанра „синема верите” не се спира пред нищо, за да изтипоса секс между нищо неподозиращи съпрузи, прелюбодейци, млади гаджета.
Негова героиня е дори собствената му булка, в чиято баня той монтирал камера и после я изнудвал.

Техниката запечатала всичко – от подмиването до мастурбацията.

Тайно снимал и красиви тела на невръстни балерини от хореографското училище, докато си обличат пачките, както и силиконови хубавици, които подготвят еротичното си бельо за жарки ласки. Сред героите му има и известни хора, които засега си мълчат.

Перверзникът до някое време стриктно следвал правилата да не закача непълнолетни. Във филмчетата му няма групов секс, нито извращения. Неколкоминутните ленти са наречени “Аматьорски секс”, “Студентски град, бл. 54”, “Чекиджийката”, “Свирка в парка” “Градинско еб.не”. Те се разпространявали до неотдавна безплатно в Мрежата във всички по-големи торент сайтове, които няма да цитираме, тъй като едва ли собствениците им знаят за заниманията на служителя си. А и да знаят, са трудно откриваеми.

Най-предизвикателното е, че в един от клиповете цъфти самият маниак в цялата си космата прелест. На практика техникът нищо не печели от “режисьорския си талант” освен кеф от задоволяване на нагона си и налудните си фантазии. Може би и някой лев от изнудваните. Той е толкова нагъл, че не се постарал да скрие самоличността си, окрилен от законовата джунгла за порносайтове и е засечен по IP-то му, което е нещо като лична карта за идентификация на компютърджиите.

“ШОУ” разговаря с една от жертвите на еротомана. 34-годишният софиянец М.Р. се разпознал на една от снимките, цъфтящи в порносайта. “Заснети сме с приятелката ми как правим секс в Борисовата градина. Беше тъмно като в рог и нямаше жива душа около нас. Как ни е снимал?” Търговецът разказа как през топъл летен ден се разхождал с гаджето си в района на Братската могила. Скоро научил от приятел, че в сайт в интернет е пуснат черно-бял филм как се люби с девойката на същото място. “С приятелката ми сме били заснети от някакъв суперизрод, суперманиак. Това е такова унижение, че думи нямам. Този трябва да го застрелят.” “Неговото филмче” е озаглавено “Секс в парка”. И то се разпространява от

“Българска Шпионска телевизия”.

“На клипа се вижда абсолютно всичко - лица, органи, все едно е снимал на три метра от нас. Къде се е скрил, като не чухме нищо? Сигурно е използвал супермодерна техника мръсникът.” Жертвите на компромата отишли в офиса на интернет доставчика, но оттам им казали, че не носят никаква отговорност. Казали им: “Да, неприятен е случаят, и друг път сме имали такива. На всеки може да се случи такова нещо и всеки може да си качи такова нещо. Дадоха ми някакъв телефон, на който да се обадя и да изтрият филма. Мина, не мина месец, той пак се появи. Сега пак го няма. Е, как се живее така. Доколкото знам, са го гледали 7 хил. души. Срам ме е, но какво да направя, сниман съм вече. Много искам да се срещна с този идиот и да съдействам на полицията.

Откакто бях вкаран в интернет, всеки ден се чудя какво да направя. Хора, запознати с тези неща, казват, че нищо не може да се направи на маниака. Кръстил се е Кумеца. Призовавам да се обадят и други жертви чрез вас за подобни случаи”, каза разстроеният мъж.

Снимки на голи непълнолетни момичета от софийско училище са пуснати в интернет, докладваха разстроени родители. Дискът е с отвратителни клипове. Кадрите са заснети от Кумеца, заснел сладострастната си мутра във финалните кадри в клип, наречен “Скитница”. Там самодоволният нарцис, чието “мъжко достойнство” не е за хвалба, цъфти с думите “Аз съм този, който ви снима”. Порноклиповете му са засечени да се продават и на морето по 100 лв. бройката от някой си Иво Пъпката. Купуват ги главно чужденци. Полицията отдавна диша във врата му, но той се води “неизвестен извършител”.

Вани ЗДРАВКОВА / http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Порноманиак снима тайно влюбени и ги пуска в мрежата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди