изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 12:57 EEST
Детегледачка умряла от възбуда, докато гледала порно    
Любопитно 30-годишна жена е починала, след като се забавлявала с вибратора си, докато гледала порно. Тялото на детегледачката Никола Пагинтън е било намерено, голо от кръста надолу, миналия октомври от работодателката й.

Следственият патолог Ричард Джоунс в британския град Глосестър днес е предал заключението си, че младата жена е умряла в следствие на спонтанна сърдечна аритмия, предизвикана от сексуалната възбуда, която сама си доставила, съобщи „Дейли Мейл".

Съдебният лекар Алън Крикмор също потвърдил, че „дейността на младата дама преди смъртта" е допринесла за фаталната аритмия.

Според показанията на детектив сержант Гавин Уеб сигналът за намерения труп на Никола подала работодателката й Сара Грифитс, която я потърсила, след като детегледачката не се явила на работа.

Когато никой не отворил входната врата, Грифитс потърсила помощта на съседката Мишел Грант. Двете жени видели Никола да лежи в леглото си, а на гърдите й лежала котката й.

Когато влезли вътре, Грифитс и Грант установили, че госпожица Пагинтън е мъртва. В скута й все още бил лаптопа, на който вървели порнографски материали. Двете жени повдигнали кувертюрата, с която жената била завита, и видели, че тя е гола от кръста надолу. После намерили и вибратора й в леглото.

И патологът, и съдебният лекар са на мнението, че Никола Пагинтън е умряла от естествена смърт, причинена от сърдечен удар. http://www.24chasa.bg

 


Сходни връзки

Детегледачка умряла от възбуда, докато гледала порно | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Детегледачка умряла от възбуда, докато гледала порно
Автор: Anonymous да 2010-07-10 @ 17:02 EEST
т'ва е то да умреш от кеф...

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди