изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 23:06 EEST
Качествен секс в БГ филм?    
Новини“Ако през 80-те години имаше сайтове за запознанства, Хан*** Лектър щеше да си намира вечеря много лесно”, изрича героят на Захари Бахаров в “Love.net” - филм за любовта, секса и жаждата за общуване. Зад лентата стоят продуцентите на “Дзифт”, режисьор е Илиян Джевелеков. В момента екипът работи по постпродукцията, премиерата е през януари 2011

В модерната градска приказка публиката ще бъде пощадена от чалга хумор. Вместо това от монолозите на Бахаров ще струят интелектуални закачки.

“Ако по времето на Толстой имаше интернет, Анна Каренина нямаше да скочи под влака - дава друг пример сценаристът Матей Константинов. - Това е безспорен факт. Всички тези затворени женки като мадам Бовари и Каренина щяха да намират начини да разтоварват психясалото си съзнание.

Филмът казва добра дума за сайтовете за запознанства, които мнозина мислят за изцяло маниашки и перверзни. А стотици хиляди хора се спасяват в тях, намират компания, женят се”.

От няколко дни едноминутен клип на “Love.net” се върти на 80 киноекрана в цялата страна. Промоцията на български филм седем месеца преди премиерата е истински прецедент.

С мащабната рекламна кампания по американски маниер са се заели от “Александра”. Те са убедени в огромния комерсиален потенциал на лентата: “Това е модерен, интригуващ и изключително професионално заснет филм, който с успех може да се търгува и на международния пазар.” Без агресивна реклама и без подкрепата на мощен разпространител като “Александра”, филмът умира - както става с 98 процента от българската кинопродукция, твърдят авторите.

Копродуцентът Нова телевизия също пусна краткото видео, но в цензурирана версия. Продуцентите от “Мирамар” са съгласни, че реалистичните сексуални сцени може да стоят скандално в национален ефир.

Клипът изцяло отговаря на жанра тийзър - показва ефектни кадри, без да разказва сюжета. “Love.net” преплита романтичните истории на четири двойки от сайтове за запознанства. Финалите са с неочакван край и интригата ще държи до последно публиката. Като в романтичната класика с Хю Грант “Наистина любов” и тук има пъзел от истории, които текат паралелно и герои се засичат в общи ситуации.

Обикновено българските филми катасрофират в еротиката. “Love.net” обаче залага на художествени сексуални сцени, в които са ангажирани повечето персонажи. “Това е филм за любовта, но доколкото сексът е нейната поанта, някои кадри са наистина скандални. Тоест не избягваме поантата”, загатва сценаристът Константинов.

“Една от амбициите на нашия екип е първото фелацио в българското кино да бъде в “Love.net”, шегуват се продуцентите от “Мирамар”. Кои актьори изпълняват “новаторската” сцена, ще стане ясно в основния трейлър, който тръгва по кината на 22 октомври.

Христо Шопов е най-голямото име в актьорската селекция. Героят му Хирурга е изтощен от живота и скалпела. Все едно му е дали оперира жлъчка, апендикс или прави секс. Другият централен персонаж, изигран от звездата на “Дзифт” Захари Бахаров, е популярен журналист от лайфстайл списание.


 В дамския състав важните роли изнасят Койна Русева, Диана Добрева и Лилия Маравиля. Режисьорът Илиян Джевелеков ги нарича “суперяката петица”. Към тях се присъединява манекенката Диляна Попова. Джевелеков хвали атрактивната й визия - “тя стои световно”, и залага на автентичното й екранно присъствие.

Актьорски дебют в “Love.net” правят бившият вокалист на “Юрая Хийп” Джон Лоутън и китаристът Мик Бокс. Продукцията с бюджет около 2 млн. лв. е заснета в София и в имението Лискомб Парк край Лондон.

Показаните във филма истории са потвърдени и от живота - преди да се заеме със сценария, екипът се свързал с elmaz.com - най-големия сайт за запознанства в България.

За два месеца получили 7000 писма, които потвърдили, че замислените киноистории се случват в реалността. http://www.trud.bg


 


Сходни връзки

Качествен секс в БГ филм? | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Качествен секс в БГ филм?
Автор: Anonymous да 2010-07-10 @ 18:37 EEST
То пък \"Дзифт\" щото е баш големият филм. Абе как може всички нации да изтъкват от миналото си само най-доброто, а само ние, щото сме гениални, постоянно помним от миналото само преебавките.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди