изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:03 EEST
Европейски баби на секстуризъм в Африка    
Туризъм
Очакващите ги там младежи ги наричат “бутилки за мляко, които чакат да бъдат напълнени”


Чужденките са получили този прякор заради нездравия си вид и прозрачна кожа. Местните хора в Африка са убедени, че “белите възрастни жени пристигат тук, за да търсят “големия бамбук”, визирайки широко разпространеното мнение за сексуалната мощ на тъмнокожите мъже.

22-годишният кениец Джоузеф, с фигура на северноамерикански баскетболист, твърди, че е преспал най-малко със стотина жени, по-възрастни от него с повече от 30 години: “Аз търся само такива, искам да живея като бял човек, дошъл от богата страна, отсядайки в най-хубавите хотели и търсещ развлечения”.

Секстуризмът за зрели жени е новият хит в туризма

Дамите обикновено са прехвърлили 50-те години, някои дори гонят 70-те. Само в страните от Карибския басейн всяка година “почиват” повече от 600 хиляди жени, жадни за мъжко внимание. По-голямата част са необвързани, много от тях - вдовици.

Има и такива обаче, които искат да се отърсят от постоянните проблеми и грижи – семейство, деца, съпрузи. И защо да не го направят – повечето са финансово обезпечени и могат да си го позволят. Често пътуват по две, с приятелка.

В страни като Кения, Гана, Гамбия или Южна Африка такъв вид туризъм не е необичаен, но подробностите не се обсъждат публично. Всички знаят, че посетителките ценят преди всичко дискретността.

Пътешественичките рядко обсъждат цените на сексуслугите, но признават, че харесват екзотичните мъже

Любимите им държави са Тунис, Мароко, Карибите, също така Индонезия и остров Бали. 56-годишната Бетан и 64-годишната Ели от Южна Англия отиват в Кения, защото “там има много млади мъже, на които им харесват такива възрастни девойки като нас”.

Затова и необичайната двойка – възрастна дама и млад мъж, които се държат за ръце и се гледат влюбено, не смущава никого. Разбира се, дамите добре знаят, че не само тяхната гореща и всеотдайна любов привлича младежите.

Той е млад, добре сложен, готов да се продава. "Защо да вися в Бремен, след като животът тук ми предлага толкова повече развлечения?", казва Лило, 64-годишна германка, докато прегръща новия си африкански партньор.

Младежът само доволно се хили - не разбира нито дума немски, но усеща, че събитията се развиват в негова полза. Ако дамата не се нуждае от него, ще стои по кръстовищата и ще продава някакви джунджурии. Избира обаче нея. Вечерта двамата седят в градината на четиризвезден хотел. Тя - силно гримирана, той - със спортни дрехи. Туристите от другите маси ги гледат с любопитство и лека насмешка. Това обаче не притеснява никак влюбената двойка. Двамата оживено разговарят, главно с езика на жестовете, и интимничат.

По-късно, докато се запътват към стаята, той й прошепва "обичам те!" на немски - думички, които полезно е запаметил, а тя грейва от удоволствие. Разликата в годините е без значение и за нея, и за него. Той пояснява: "Когато излизаме, тя плаща сметката, но пък аз й давам възможност да се чувства отново млада".

Женският секстуризъм се различава от мъжкия. Докато мъжете гледат на такъв род забавления по-скоро като на спорт, за жените по-важни са емоциите

В началото дори не става въпрос за секс, а за чувства. Такива жени търсят по-скоро романтика, нежност, обожание. Първите контакти обикновено се зараждат в плажния бар с шеги, закачки и танци. За пари не става и дума в началото. Всичко започва като съвсем нормална връзка.

При такива специфични отношения парите не се дават директно. Дамите първо купуват слънчеви очила, нови дрехи, мобилен телефон. По-късно - някакво превозно средство, дори дават начален капитал, за да може новият им приятел да си отвори магазин.

Според разбирането на местните европейките не си купуват вниманието на мъжете, а просто им дават пари, за да им помогнат.

“Има вече и такива, които няколко години поред правят своите “африкански забежки”. Прибират се доволни, похвалват се тук-там и ето на следващата година гостенките са повече” – казва един от мениджърите на голям хотел.

За екзотичните момчета тези зрели и емоционални европейки носят нова надежда

Те харчат за една вечеря толкова, колкото местният младеж изкарва за месец. С бакшиша пък може да се нахрани шестчленно семейство. Така "мъжете под наем" се опитват да дадат всичко от себе си, за да накарат гостенките да се чувстват добре, а бедните африкански държави пълнят хазната си. И всички са доволни – едните живеят цяла година с приятните спомени, а другите просто имат какво да ядат...

Савина РОЗЕНФЕЛД, Момбаса - София / http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Европейски баби на секстуризъм в Африка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди