изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:39 EET
Кой тип жени трябва да избягвате    
Любопитно Когато самотен мъж започне да търси г-жа Правилната, той може да попадне на много различни жени, срамежливи, похотливи, грубиянки, недостъпни принцеси ... Съществуват и жени, с които не трябва да излизате на среща, дори и в сънищата си. Дори и да са невероятно секси. Въпреки дългите прекрасни къдрици, страхотното стегнато тяло, на което можете да чупите орехи, и спиращото дъха деколте, запазете спокойствие, за да се предпазите от следните бедствия:

 

1. „Злобната Кукла Барби”

Някои жени трябва да бъдат избягвани както черната чума. „Злобната Кукла Барби” е първа в списъка. Първата ви среща с нея вероятно ще бъде приятна и напълно безобидна; може да се сблъскате с нея в библиотеката, църквата, или докато разхождате кучето си в парка.

На пръв поглед ще ви се стори, че това е жената от вашите сънища.

Ще се интересува от това, което имате да кажете, приятелски и секси. Ще се смее на шегите ви в леглото, ще ви пълни ваната, и винаги ще бъде в настроение за секс.

Съвсем скоро ще започнете да си мислите да й дадете ключовете за апартамента си, или да й подарите нещо, изработено от благороден метал. Не бихте искали да изгубите такава жена, нали?

Ако направите нещо подобно, съдбата ви ще бъде обречена завинаги. Зад любящите й очи вероятно има бомба с отброяващ механизъм.

Първо, съкровището ви ще стане досадна, след това ще стане манипулативна, а накрая ще бъде залепена за вас като октопод. Приятелите ви ще станат ненужни използвачи; за всяка грешка, която допуснете, ще бъдете наказван в спалнята и дори няма да можете да изпиете една бира без нейното съгласие.

Преди да разберете, тя ще бъде приятелка с майка ви, ще избира имена за децата ви и ще търси апартамент за двама ви, всичко това със скоростта на високоскоростен влак.

Веднъж след като осъзнаете, че нещата са излезли извън контрол... ще ви е нужно малко време, за да съберете кураж и да й кажете, че искате да забавите малко темпото. Това ще бъде фатална грешка. Тя може просто да грабне ножа и да ви наръга ...

Добре, без да преувеличаваме, тя със сигурност няма да ви остави да си отидете без бой. Вероятно ще ви очакват месеци невинни телефонни обаждания, 30 съобщения дневно и много унижения и емоционално изнудване. Ще бъдете щастливи, ако се измъкнете без драскотина.

В какъв вид филми участва „Злобната Кукла Барби”?

Ако досега не сте се сетили за заглавие, това би трябвало да освежи паметта ви: Глен Клоуз във Фатално привличане. А вие сте Майкъл Дъглас.

Думи, които никога не трябва да й казвате. Никога (освен ако не носите бронирана жилетка)!

„Мисля, че трябва да се разделим”.

2. „Психото”

„Психото” е тип жена, която можете да срещнете на рейв парти или на каквото и да е диво парти. Вероятно ще ви предложи да пиете от бутилката й. Веднага ще се почувствате привлечени към нея, защото ще ви изглежда дива, безразсъдна и леко опасна.

Веднъж след като се доберете до нея, тя ще бъде като неконтролируема природна сила. Ще купонясва с вас до зори, ще пие толкова бира, колкото всичките ви приятели взети заедно и ще танцува на бара като професионална стриптизьорка.

Всичко това не звучи зле, тъй като не планирате да се жените за нея, нали?

Но след това ще се случи нещо непредсказуемо ...

Изведнъж ще изпадне в най-дълбоката депресия след краха на Уол Стрийт и ще се опитва да ви завлече със себе си. Първо ще си обръсне главата. После ще пусне всички пердета, ще пуши по 100 цигари на ден и ще избягва храната няколко седмици. И ще очаква да наблюдавате нещастието й.

Когато най-после й съобщите, че я напускате, докато сте все още с разсъдъка си, тя ще ви каже, че страда от раздвоение на личността и че ще се самоубие, ако я напуснете. Ясно е какво трябва да направите; напуснете я.

Кои знаменитости попадат в категорията „Психо”?
Лесно е; Бритни Спиърс, Линдзи Лоан ... сигурно можете да се сетите за някоя от миналото ви.
Думи, които никога не трябва да й казвате (ако искате да избегнете заплахите за самоубийство):

„Мисля, че трябва да отидеш при психиатър”.

http://www.topshop.bg

 


Сходни връзки

Кой тип жени трябва да избягвате | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Кой тип жени трябва да избягвате
Автор: Anonymous да 2010-07-13 @ 17:52 EEST
Търся една такава неподходяща жена от първия тип. Това, че ще се харесат с майка ми даже ми допада.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди