изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:26 EET
Баба се събра със 70 г. по-младия си мъж    
Любопитно

Ще се върнем към нормалния си живот и аз ще изпълнявам съпружеските си задължения, като всяка друга жена, заяви старицата, след като мъжът й се върна от клиника за наркомани



108-годишната малайзийка Уок Кундор отново се събра със 70 години по-младия си съпруг след едногодишна раздяла, през която той се подложил на лечение заради зависимостта си от наркотиците.

Уок Кундор стана медийна звезда след като през 2006 г. се омъжи за Мухамад Ноор Че Муса, който сега е на 38 години.

Снимки от сватбата на необичайната двойка бяха публикувани във всички местни вестници.

В четвъртък двамата отново се събрали след като Мухамад завърши 12-месечното си доброволно лечение на наркозависимостта си в Куала Лумпур, съобщава в. \"Утусан Малайзия\" (Utusan.com.my).

\"Благодарна съм, че съпругът ми се върна. Щастлива съм да го видя отново, защото наистина го обичам\", заявила Уок пред изданието, което публикува на първата си страница снимка на Мухамад, прегърнал усмихнатата и сбръчкана столетница.

\"Ще се върнем към нормалния си живот и аз ще изпълнявам съпружеските си задължения, като всяка друга жена\", заявява 108-годишната старица.

Мухамад споделя, че възрастната му съпруга го посещавала пет пъти, докато бил в рехабилитационния център. \"Непрекъснато ми липсваше. Зная, че направих грешка, но се разкаях\", допълва той.

През септември 2009 г. Уок заяви, че е готова да се омъжи за 23-ти път, защото се опасява, че Мухамад може да я изостави заради по-млада.

\"Разбирам, че съм възрастна жена. Нямам тялото, нито младостта, която може да привлече някого\", признава тогава столетница, но заяви, че смята да се омъжи, ако се налага, за да не се чувства самотна. http://www.vesti.bg

 


Сходни връзки

Баба се събра със 70 г. по-младия си мъж | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди