изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:34 EEST
Соня Васи: Още съм сърдита на Благовест Аргиров!    
Интервюта Не съм чувала за Лаура Чуканов, но сега цяла Америка знае коя е Цветана Пиронкова.

Точно преди една година, когато риалитито “Мюзик айдъл” беше в разгара си, съдийски скандал успя да привлече повече вниманието, отколкото гласовитите кандидат-айдъли. Между Соня Васи и фолкпевицата Мария избухна истинска война – двете си размениха обидни и груби реплики, и за капак – премериха силиконите. Тогава думите на нахаканата блондинка бяха: “Мария ме е дразнела винаги, защото мисля, че прекалено много си е повярвала и не помни всъщност откъде идва. Не съм против силикона, аз нямам, но нейният в устата ми идва малко в повече...”

Днес пък си говорим със Соня за Слави Трифонов, Лаура Чуканов и Цветана Пиронкова. Естествено, няма да пропуснем и „сагата” с бившето й гадже Благовест Аргиров.

............................................
- Соня, още ли сте скарани с фолкпевицата Мария? Какво мислиш към днешна дата за нея?

- Всичко, което съм казала, го мисля и до момента. Няма ново. Не ми се говори за нея. Това е тема, която няма стойност за мен, и която не ми носи нищо приятно, за да й отделям време и думи.

- Преди година, след като приключи “Мюзик айдъл”, в което ти журираше, беше споделила, че много те е заболяло от репликата на Благовест Аргиров, който се застъпи за Мария. Точните ти думи бяха: “След толкова години приятелство той ме продаде за една минута слава...” Още ли ти е мъчно и как се развиха събитията след това?
- Много ми е мъчно за това и винаги ще ми бъде, това е истината. Защото аз имам голям респект към тях и не забравям нито откъде съм дошла, нито какво са направили за мен братята. Но съм сигурна, че когато е изрекъл тези думи, Благовест не ги е мислил истински. Надявам се да е така.

После той ми се извини, но в момента не поддържаме връзка.

Надявам се и това да се промени, защото животът е твърде кратък и аз нямам намерение да се сърдя на такива хора за дълго.

- Истина ли е, че заедно с импресариото на Васко Найденов – Ивайло, сте гладили дрехите на братя Аргирови?
- Да, истина е. Всъщност ние правехме всичко за тях и аз не го крия. Мисля, че Ивайло винаги е бил до Васил и си остава невероятен човек, голям сладур. Миналата година с него се засякохме на улицата, той ме позна в гръб и само по гласа... Много ги обичам и двамата!

- Соня, а кога спечели първия си милион? Изобщо как реализира „американската си мечта”?
- Не е лесно да се бориш с живота, особено когато всичко се движи от мъже, а ти си жена. Особено в музикалния бизнес – там сякаш жени не се допускат много, говоря обаче само за рокендрола. Почти няма жени, които пеят в този стил, много е трудно, но на мен точно тази музика ми е в кръвта. Това ми харесва, това пея и до момента успявам, независимо колко е трудно.

- Ти си първата “Мис” след 1989 г. В журито, което ти даде короната, бяха Иван Славков и Мария Гигова. Помниш ли какво ти каза Батето, когато стана кралица на красотата?

- Имам много приятни спомени от всички, най-вече от Иван Славков. Няма никога да забравя, когато ми показа първия “Плейбой” и ми каза: “Ти си за тук” – той виждаше бъдещето, има много точно усещане за хората и живота като цяло. Аз тогава дори не знаех какво е “Плейбой”. Много съм му благодарна.

- Каква е разликата между това да се снимаш за американския и за българския Playboy?
- Разликата за мен е интересна, защото когато се снимах за американския “Плейбой”, аз не знаех какво да очаквам и интересното беше, че едновременно ми беше и лесно, и трудно на снимките. Караха ме да позирам и да стоя в една поза с часове, за да си нагласят междувременно осветлението.

В един момент се разплаках.

Но никога няма да забравя този първи път – след това продължих да снимам за това списание – американското, близо 5 години. В много списания съм била, но това е първото, което знаят и в България. Била съм и в гръцкото, германското и френското издание. Миналият месец дори си ги поръчах онлайн, за да ги разгледам и понякога не мога да повярвам какъв живот съм живяла и продължавам да го живея.

- Как е дъщеричката ти Бриана – знае ли поне мъничко български?
- Бриана е прекрасна, разбира български, но говори много малко – само когато е в България. Водила съм я тук 2 пъти – когато мине една седмица, чак тогава се отпуска и започва да говори на български. Много й харесва България и иска да си идваме постоянно. Миналата година даже бяхме тук, за да отиде тя на тенис с частен треньор. Много добре се справи, после започна и уроци по пеене. Всъщност такава и иска да стане, когато порасне. Тази година ще стане на 7 годинки. Бриана много обича да помага на хората и ще ти споделя, че идеята да си даде играчките на деца в дом за сираци, беше изцяло нейна.

- А какъв е конфликтът ти с българката Лаура Чуканов? Беше казала: “Тази Лаура Чуканов е известна само в България, никой в Америка не е чувал за нея. Разбрах, че е участвала в конкурса \"Мис САЩ\", когато се прибрах в родината”.
- Даже не знаех, че сме скарани с нея. Аз всъщност не я и познавам, за да имаме възможност за такова нещо. Не познавам Лаура Чуканов. Само едно нещо знам – известна в Америка в момента е Цветана Пиронкова – нейното постижение направи България една известна държава. Пожелавам й много успех!

Едно интервю на Анелия ПОПОВА
http://www.blitz.bg
 

Соня Васи: 4 години обслужвах братя Аргирови за 20 лева месечно!

Васи върти любов в Париж

Войната между Мара Отварачката и Соня Васи. Старт

Соня Васи сложи примката на Сакалиев

РАДОСТ И СЪЛЗИ В “ГРАНД ФЛАМИНГО”

Соня Васи дари с черепчета бебето на Вълка

Соня Васи лудна по млад американец

СОНЯ ВАСИ ЗАКЪСАЛА ЗА ПАРИ?

Нашенката Чери върви по стъпките на Чичолина

Соня Васи се снима с екстравагатна визия за корица

МАШАДО ОТРЯЗА СОНЯ ВАСИ: \"МАЛКО Е СТАРИЧКА\"

Соня Васи готви гола и пее отново песен за мъжете-свине

Соня Васи пак цъфна гола на корица

 


Сходни връзки

Соня Васи: Още съм сърдита на Благовест Аргиров! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди