изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:38 EEST
Плевенчанин написа ода за креватния си майсторлък    
Любопитно
За първи път в Плевен над 30% от анкетираните жени дадоха негативни оценки за сексуалните способности на българския мъж. Това сочат резултатите от Националната кампания за проучване сексуалността на българския мъж „Става ли българският мъж“, съобщиха организаторите.


От проведеното проучване в Плевен може да се окаже, че българинът може и да не е толкова добър любовник, казаха оттам. От друга страна обаче мъжете пишат оди за своята потентност и креватен майсторлък.

„Българинът с яка хурка,
по Европа си живурка,
Питайте жените там,
Кой е с най-голям“...


Това е само началото на стихотворението озаглавено „Номер 1“, с което подписалият се с името Румен Ваньов плевенчанин допълни анкетата си. Огромното разминаване в мнението на мъжете и жените бе илюстрирано и от отговора на една дама. На въпроса „Какво бихте искали да промените в сексуалните отношения с вашия партньор?“ тя отговаря: “Да не се мисли за sex machine и да не е убеден, че е номер 1!“.

Над 99% от врачаните са категорични, че не използват сексуални стимуланти, като за по-сигурно някои допълнително поясняват: „Мен такова ми не требе“.

Над 60% от врачанките са отговорили, че рядко или никога не се е случвало мъжете им да имат проблем с ерекцията, а в случай, че се появи такъв, над 99% от жените казват, че категорично ще съдействат за решаването му. Според 80% от мъжете проблеми в сексуално отношение няма. 

Ниска активност бе отчетена на събитието в Ловеч. Липсата на хора в града доведе и до по-малко на брой попълнени анкети. Резултатите от проучването показват, че жените в Ловеч са изключително моногамни. Над 99% са отговорили, че подържат контакт само с един партньор. Според 70% от тях, не се случва често мъжете да имат сексуални проблеми, а ако има такива те се дължат на стреса в ежедневието и липсата на финансова обезпеченост. Жителите на град Ловеч се оказаха пуритани. Голяма част от тях минаваха покрай анкетьорите клатейки възмутено глава. 

Националното проучване „Става ли българският мъж?“ се провежда в редица големи български градове, като може да се гласува и онлайн. До момента има попълнени над 11 500 анонимни анкети, като над 7000 от тях са подадени на допитванията в София, Пловдив, Благоевград, Сандански, Враца, Плевен и Ловеч, а над 4500 анкети са попълнени в интернет. /БЛИЦ 

МЪЖЕТЕ ХАРЕСВАТ ТЕЗИ ЖЕНИ

 


Сходни връзки

Плевенчанин написа ода за креватния си майсторлък | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди