изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 07:51 EEST
Веселина Томова: Велин Хаджолов призна, че Патрашкова е измислила секскомпромата срещу Цветан Цватенов    
Интервюта Журналистката Веселина Томова е главен редактор на сайта "Афера" и едноименното предаване по тв СКАТ. Наскоро крехката варненска блондинка, която не цепи басма на никого, издаде втората си книга „BG афери. Алексей и останалите”. Днес Томова прави поредната си порция разкрития „от упор” пред „ШОУ”.


- Ти отдавна следиш цялата „флора и фауна” на престъпността у нас. Вече ни сравниха с „блато с алигатори”. В момента набира скорост негативизмът към Велин Хаджолов – бившия шеф на секретния отдел ОСА при ДАНС. Не е ли това някакъв знак за началото на битката между „алигаторите”?
- Велин Хаджолов да слага началото на битката между „алигаторите”? Това е истинска смешка! Хаджолов няма ресурса да бъде фигура, която да им разбърка пъзела, но пък е достатъчно удобен, за да го превърнат в поредното чучело с наложен етикет от МВР. В България вече всеки може да бъде арестуван, независимо дали свири на цигулка, или шета по сокаците, стига комшийският щаб на върховенството на МВР и спецслужбите да реши да го посочи като „не от нашите”.

Предположението, че чрез арест Хаджолов ще бъде принуден да свидетелства срещу Алексей Петров, е пълен абсурд… “Алигаторите” засега в България винаги оцеляват. И лакмусът за една власт е този – дали ще посегне точно на “алигаторите”. Това никога не се случва досега, просто защото “алигаторите” ни управляват през всичките тези години. Същото е и при управлението на ГЕРБ. Измиха си ръцете с т.нар. „Октопод” и решиха, че народонаселението е приспано, че са приключили с мафията у нас. Нататък цвъкат акция след акция с невъобразими имена, които просто трябва да поддържат пропагандата, че нещо истинско се случва в битката с корупцията и организираната престъпност. И докато ловят „пет евро” по границите и 15 стека цигари някъде, което е смехотворно,

милиарди текат към частни управленски джобове.

- От какви сигурни източници съдиш, че Велин Хаджолов, бившият шеф на секретния отдел ОСА при ДАНС, е бил следен, подслушван, с две думи – обект на активно мероприятие от месеци? Говори се за „сигурен източник” от ДАНС?
- Аз не съм Патрашкова да изляза по телевизията и да изумя както тайните служби, така и журналистическата гилдия, казвайки, че Алексей Петров им носил документи в редакцията. Имам железни източници, от които знам, че Велин Хаджолов е поставен на „външно” от месеци и е подслушван не само по телефона. Притискани са негови колеги от бившето звено ОСА да дават показания срещу него със заплахата, че ако не го направят, няма да останат на работа в ДАНС.

Някои са се поддали, други – не – това е животът в българските специални служби. Предателството там е начин на живот. Опитват се да изградят образа на Хаджолов като рекетьор. Доколкото ми е известно, не им се получава засега, но у нас вече е ясно, че не е важно дали ти се получава или не – главното е да намериш колкото се повече лица, които са готови да подпишат, каквото им се каже. И да скалъпят упражнението. Впрочем, за това говореше самият Хаджолов в едни от първите си телевизионни изяви, когато нагледно разказа за механизма, по който могат да те прикачат към някоя „организирана престъпна група”.

- Не беше ли подхвърлена нарочно на медиите и любовната история на Хаджолов със съпругата на Цветанов - Деси? Тя, по моему, изобщо не се потвърди във времето и авторите й, онези които я скалъпиха, просто се отказаха от нея – не мислиш ли?
- А, не съм убедена, че е така. Велин Хаджолов позволи да го употребят с това олигофренско „активно мероприятие”, въпреки че

пред мен той официално коментира, че комплотът е направен без негово знание от Кристина Патрашкова.

Дали Хаджолов е бил със съпругата на вътрешния министър, няма никакво значение. Със същия успех сигурно отнякъде могат да се пръкнат поне десет любовници на Цветанов. По-интересното е, че чрез този „булеварден скандал” се неглижира истинското разследване за онова, което тогава говореха Хаджолов и Зайков – че в българските специални служби работят „пробити” и корумпирани висши агенти. Тази теза бе изместена абсолютно умишлено от този чаршафен скандал. Някой имаше сметка от това. Някой и до днес има сметка да разпространява версията, че арестът на Алексей Петров е бил просто плод на мъжките комплески и злоба на вътрешния министър. Някой иска да прикрие истинските причини – истината за специалните служби, мръсните игри с чужди спецслужби

и да ги принизи до меренето на полови органи между двама мъже.

Че и този нюанс съществува – е неминуемо, но прикриването на истинската мръсотия в България и спецслужбите зад едно чукане, това си е чиста старшинска постановка. Някои може и да се вържат на това. Аз – не.

Външно е засякло сюжет около Велин Хаджолов и вероятно в една от поредните справки това ще бъде изтъкнато като застрашаващо сигурността на вътрешния министър и премиера обстоятелство. Всяка целувка може да бъде изтълкувана като заплаха за сигурността, всяка нежност - като подготовка за убийство например. Службите могат да изфабрикуват всичко така, както е предначертал предварително Сценаристът. Любопитно е например друго, което досега не е излязло в публичното пространство. Някъде от месец лидерът на РЗС Яне Янев се е освободил от консултантските услуги на Велин Хаджолов и Рашко Зайков. Нали си спомняш с какви фанфари Яне оповести, че взима при себе си двамата, след като те напуснаха ДАНС?

Сега тихичко им е казал „чао”

и никъде не го каза официално. И ако питаш мен, проблемът не е в Хаджолов и Зайков, а защо мълчи Янев и кой му подсказа да се дистанцира от двамата? Защото това е истински знак за онези, които умеят да мислят, и означава някакви зависимости зад кулисите на уж „опозицията” и властта.
България в момента се управлява от един „мозък”. Или поне това ни се демонстрира. Борисов знае и може всичко, той сваля тока, той определя пенсии, заплати и данъци, той казва какво да говорят министрите, той прави всичко онова, което дори си помислим. Нещо като Вселенския разум в риалити действие. Ако това не е „мозък”, то тогава кой? Що се отнася до престъпните групи у нас,

ние си нямаме „Коза ностра”.

Тук играчите са така навързани и оплетени в кълчища, че именно заради това никога няма да бъдат бутнати “алигаторите”. Защото сини, червени, жълти, гербери и т.н. са свързани с далечни и сегашни взаимовръзки, а когато става дума за пари - няма твои, чужди и наши. Просто играта се върти – днес контрабандата трябва да се движи от „нашите”, които обаче няма как да срежат пъпната си връв с онези, предишните - „чуждите”. И сега си разиграваме театрите, просваме ги по очи, докато предадат „ключа” от квартирата, и така ще е и нататък, когато дойдат следващите.

- Видях, че си отделила доста внимание на „химна” на МВР, в изпълнение на Веско Маринов в сайта си. Някой каза, че текстът на Евтимов шаржирал стихотворение на Маяковски. Имаш ли сведения как го е приел самият Цветанов?
- Това е върхът на самозабравянето и ужасяващата посредственост на управляващите. Комунистите не направиха химн за полицията!

Веселин Маринов е символ на измекярщината,

защото той подскачаше по червените митинги и лапна здрави пари от там, а сега квичи, че вътрешният министър му бил голя-я-ям приятел и го бил променил, и марширува за ГЕРБ. А някакви балетисти с полицейски униформи се вият около него. Това е гавра с МВР!

- Вярваш ли, че при наличието на неоспорима ДНК-експертиза, доказваща, че Хамстера не е баща на дъщерята на Червенкова, тя ще спечели делото срещу вестник „Уикенд”?
- Ваня Червенкова е боец и много храбра жена, и съм сигурна, че ще доведе нещата докрай. Не може да се пишат всякакви идиотизми, особено когато засягат лични и интимни моменти. Фактът, че хора от вестника на Ирена Кръстева и Делян Пеевски са избягали още на първото дело и дори не са пратили адвокат, говори колко държат на „истините”, които пишат.

Едно интервю на Еми МАРИЯНСКА / http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Веселина Томова: Велин Хаджолов призна, че Патрашкова е измислила секскомпромата срещу Цветан Цватенов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди