изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 07:55 EET
Кралица на Красотата - 2010    
Мис & Мистър Модна агенция Intersound проведе за 15 пореден път ежегодния си конкурс Кралица на Красотата-2010. Той е част от световния конкурс Queen of the World и Queen of Beauty-International, които ще се проведат през септември в Китай и на които победителките ще представят България. 18-те момичета, избрани на проведените регионални издания на конкурса „Кралица на красотата”, се явиха пред публиката и журито председателствано от Ирина Папазова – президент на Интерсаунд в три тура облечени в различни тоалети.

 

 

 

Водеща на конкурса бе Цвети Разложка – носителка на титлата Лейди–Свят 2009, която бе облечена в разкошна червена рокля на Pronovias.
  
  Трета подгласничка - Натали Германова
  Втора подласничка - Емилия Дандаринова
  Първа подгласничка - Цветелина Йорданова
  Кралица на красотата 2009 Стела Йосифова връчи короните на Кралица на Красотата - 2010 Globe Габриела Стоичкова и Кралица на Красотата - 2010 International Мариола Милушева  http://gossip.erogance.eu

 Габриела Стоичкова има най-секси дупе – показва си го в кюлоти

Бившата лекоатлетка Габриела Стоичкова бе избрана за притежателка на най-секси дупе на конкурс, който протече в бар „Вог” и клуб „Версай” в Пловдив.

Габи, която владее свободно няколко езика и смята да учи право, бе оценена от жури, в което блестеше певицата на музикална компания Real Enterprise Ирена, бизнесменът от Кения Папа Джо и носителката на куп титли за красота Цвети Разложка.

Конкурсът за най-секси дупе протече в три тура, като кандидатките за титлата показаха прелестите си в средновековни прозрачни кюлоти, а след това се разходиха пред гостите на двете заведения по бански костюми и със сексапилно бельо. http://www.ekrana.info

Родни модели покориха конкурс в Париж  

"Ти си много по-красива от градина с рози", каза зам-кмета на Париж Жан Луи Тестюд, докато слагаше лентата и короната на 18-годишната Мариола Милушева.

Ученичката от Самоков и модел на "Евромоделс" бе избрана за вице "Miss Diamond Paris" 2009 на конкурс, който се проведе в града на любовта. Специалната награда за най-лъчезарна усмивка и най-секси поведение на сцената отиде при друга българка - бургазлийката Ваня Кирова.

В журито на конкурса бяха поканени и носителката на титлата "Лейди България" Цвети Разложка и светската журналистка и генерален мениджър на "Евромоделс" Нина Никол.

Моделите участваха във френския конкурс по покана на директора на кабинета на кметството Франк Ледокю. Той бе спецален гост на "Miss Euromodel Black Sea" през отминалото лятото, където Мариола и Ваня заеха съответно първо и второ място.

Освен сребърни корони, двете красавици получиха като награда обиколка с корабче по Сена, посещение във Версай и един уикенд в Париж за двама.

http://www.topmodel.bg

 


Сходни връзки

Кралица на Красотата - 2010 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди