изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:26 EET
Фолкпевицата Пепа Секса: Галена е баджаначка на ДесиСлава, Емилия – на цялата гилдия!    
Интервюта
Живея с не повече от 2000 - 2500 лв. на месец.


Пепа стана популярна като Пепа Секса, когато изпя хита „Синя прашка” и вече беше майка на няколкомесечна дъщеричка.
Специално за “ШОУ” скандалната фолкфурия дава най-искреното си интервю.

...............................
- Пепа, успя ли най накрая да накараш бащата на дъщеря си - бизнесмена Косьо Александров, да даде издръжка за нея? Тя вече стана на 7 години и половина...
- През първите четири години след раздялата не притеснявах Косьо Александров по никакъв начин. През това време той пак прибра старата си жена, защото него няма кой друг да го вземе - две деца има, да са му живи и здрави!

Моите адвокати ме посъветваха да го съдя за издръжка на детето. Защото той хем не ми помагаше, но и се опитваше всячески да ми пречи да си изкарвам парите! Наложи ми забрана да влизам във всички заведения, в които има някакво съдружие, сякаш са на баща му!

Осъдихме го тогава за две години назад да плати на детето по 200 лв. на месец и взехме 4800 лв., и то насилствено. Качиха документите му “на трупчета”, не можеше да излиза от България и той – ще, не ще, ги даде – по-точно, изтеглиха му ги от сметките. Обжалва. Съдът му намали парите на 130 лв. на месец. Но той и тях не плащаше. След още две години се натрупаха около 2300 или 2800 лв. Пак принудително му ги взеха. Сега от три месеца ги превежда. Изглежда са го посъветвали да не чака да му се натрупват... Цигания пълна!

Дъщеря ми е на 7 години и 6 месеца, пада му се някъде по 1000 лв. на година да е дал за нея, и то все насила!

- Той твърди, че играеш комар с парите?

- Тези пък приказки – била съм лежала в чужбина по затворите, играла съм комар и съм си сложила цици... Първо, аз силикон съм си сложила преди той един лев да даде и не му влиза в сметките! А циците съм си ги направила, защото като момиче имах огромни гърди и след раждането си ги понамалих и пооправих - и то не с неговите пари!
А

хазарт играя на годината няколко пъти.

Някои пият, други шмъркат – аз нито пия, нито шмъркам, нито по мъже ходя. Като ми е скучно, отивам да изиграя 100 лв. примерно, и то с моите си пари – това е!

- Ти не криеш, че си била бедно момиче...
- Бяхме бедни, както много хора през комунизма. Имам брат и сестра. Баща ми по професия е подземен сондьор, а майка ми цял живот е била главен готвач. По онова време беше добре с тази професия, поне не оставахме гладни.

След като завърших училището в с. Широка лъка, заминах за Швейцария и Гърция, където работих, за да издържам семейството си. Добри парички се изкарваха. В Цюрих работих в сръбска кафана. Първите две години бяха най-трудните, защото, нали се сещаш, от село с три къщи, в което учих - в Цюрих – в първия момент не знаеш къде се намираш - като говедо си в цивилизацията! Но се приобщих, научих сръбски, малко английски, адаптирах се. После работих и в Гърция.

През 1998 г. се върнах в България и започнах работа в “Морски звуци” в Несебър по време на сезона. Дотогава не бях наясно с поп-фолка, кой каква звезда е тук, коя на какво се прави. Там се запознах с Кали, с Кондьо и Лия. Оттогава с Кали сме големи приятелки. Много близки станахме с нея. Помагала ми е много и аз после й се реванширах. Тя тогава ми каза: “Пееш много добре, не трябва да оставаш в провинцията!” Нахъса ме да дойда в София.

Кали ме уреди и започнах работа в БИАД при Слави Бинев. Спрягаха ме, че съм му любовница, но не беше така. С добри впечатления съм както от него, така и от съпругата му.
Взимахме страшно много парички –

стигали сме по 300-400 лв. на вечер. Зависи кой с какво куфарче ще дойде

в заведението и ще почне да къса бандероли и да хвърля! Тогава беше така!

- Там ли се запозна със съдружника Косьо Александров?

- Косьо Александров беше нещо като съдружник на Слави Бинев. Това беше първият мъж, с който се запознах в София. Имах най-пряк контакт с него, защото той беше шеф и организатор на оркестъра, певиците и танцьорките. Общо взето, беше никой, чакаше ние да му изкараме парите.

- Как започна вашата връзка? Той е бил женен?
- Малко след като започнах в БИАД, разбрах, че Косьо поради някакви причини трябва да се ожени. Слави Бинев искаше да го изпраща по чужбина и той понеже не искаше да замине, се ожени не по любов. Самият той ми го е споделял това.

Аз даже пях на сватбата му. Направи ми впечатление, че се заглежда по мен. За никого не е тайна, че веднага след сватбата седеше по цяла нощ до сутринта заради мен в заведението. По нищо не се разбра, че е женен, просто един ритуал направиха – и това е. Може жена му да е изпитвала любов, но той със сигурност – не.
Шест месеца след това се разведе. И аз отидох да живея при него.

- И ти, провинциалистката, хвана богатия мъж?
- Косьо не беше богат. Преди да го вземе Слави Бинев под крилото си, е бил обикновен тонрежисьор. Ходел е с колеги да им пуска музиката.

Бил е озвучител на Еми Стамболова, бил й е и любовник.

Сега може да се прави на правист и на адвокат, но такава диплома и аз мога да си купя срещу 4000 лв. – няма проблеми! И той като манекенките – всичките адвокатки, правистки, философки - моля ти се!

Живееше в дупка в центъра, под наем. Една мизерна стаичка с кухня, в която трябваше да прескочиш като заек телевизора, масата - за да отидеш на спалнята. Там беше живял с жена си.
Като забременях, Слави Бинев ни помогна със средства да си вземем апартамент. Аз се включих в обзавеждането. До четвъртия месец на бременността си повръщах и пеех в БИАД, защото всички изпълнители напуснаха Косьо. По това време почти сама издържах семейството.

Но... той започна да ми изневерява... Не бях съобразила, че след като още на сватбата си ме сваляше, значи и с мен един ден така ще направи. Много колежки тогава ми казваха: “Той е оставял жени почти пред сватба! Какво правиш с него?!” Той наистина се е занимавал все с долнопробни жени – танцьорки, кючекини. Знам поне две-три, които до такава степен ги е омайвал, че почти

булчински рокли са си купували, но той е бягал преди сватбата...

Аз при първата си бременност от него направих спонтанен аборт. Имах някакво изменение, което се нарича двурога матка. И затова с тази бременност много се пазех. Тежко я карах. Може би около година не му давах да ме докосне. И човекът, млад мъж... хайде, няма лошо... Но той се влюбваше във всяка, с която се хване. И много му личеше. Надявах се, че като го направя баща, нещата ще се променят, всяка жена се надява. Изчаках да родя, да видя какво ще е положението.

И наистина той започна да се грижи за бебето, къпеше го... Но продължи стария си начин на живот, ходеше с една стриптийзьорка, с която е бил и преди да родя. Започнаха да ми се обаждат хора, че са го видели с жени. Нямаше къде да се скрие, защото Слави Бинев им забраняваше да ходят в заведения извън техния холдинг...

Реших, че е време да се взема в ръце. Една сутрин, когато той се прибра за пореден път в 5 часа сутринта, аз си взех бебето и си тръгнах. Без да знам къде ще отида в София, без да имам работа... Всичко му оставих, дори детските играчки. До ден днешен той не може да го преживее това. Изхвърлих го от живота си за миг от секундата. Не е свикнал на загуби. Лесните жени винаги той ги е зарязвал...

- Кога започна връзката ти със сегашния ти приятел?
- 6 месеца след раздялата с Косьо, аз бях много травмирана, че оставям детето си без баща. Бях изпаднала в страшна депресия. Със сегашния ми приятел Тошко се запознах в “Най клуб”. Той беше охрана. Беше 4 години по-малък от мен, не съм мислила нищо сериозно. Тогава коментарите бяха: “Всички си търсят милионери, ти с бедната охранка! Голяма балъчка си!” Това много ме нараняваше.

Приятели милионери имам, но никога не съм имала мъже милионери до себе си.

Милионерът не е мъж за една жена.

Аз съм зодия Лъв и съм толкова ревнива, че не мога да деля човека с друга. А това може да се случи само с мъже от твоята черга. Аз никога не забравям откъде съм тръгнала и не надскачам себе си.

С “бедната охранка” още сме заедно. Той си стана мъж с мене – беше на 24, сега е на 31. Никога не сме си изневерявали. Това е човекът, който детето ми обича. Маги го е приела като свой баща. Той я отгледа ката своя. Помогна ми морално, вярно, финансово не е имал кой знае каква възможност... Но тези, които се женят за милонери, щастливи ли са?!

Галена ли е щастлива, която знае, че баджаначка й е ДесиСлава

и кой знае коя друга... Емилия ли е щастлива?! Дето знае, че цялата гилдия са й баджаначки... Утре ще излезе една 16-годишна и тези мъже ще търсят нова опаковка. Нас, певиците, ни избират по опаковките.

- С какви средства живееш на месец? И вас ви удари кризата...
- В момента живея с не повече от 2000 - 2500 лв. на месец. Имам по 2-3 до 5 участия на месец. Моят хонорар е 1300, но фирмата ми взима половината... Плащам на детето частното училище, от нищо не е лишена. Наем, консумативи, майка ми живее с нас, и нея издържам...

Едно интервю на Валерия КАЛЧЕВА / http://www.blitz.bg

ВИЖТЕ \"СИНЯ ПРАШКА\"

 


Сходни връзки

Фолкпевицата Пепа Секса: Галена е баджаначка на ДесиСлава, Емилия – на цялата гилдия! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди