изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:54 EEST
На корицата на августовския брой е исландката Асдис Ран    
Любопитно Исландският топмодел Асдис Ран е корица на новия, 102-брой на Playboy. Снимките са направени в грандхотел Приморец в Бургас от гръцкия фотограф Костас Митропулос.


Момичето на месец август е прекрасната брюнетка Димитрина Василева от агенция Visages, а словенският Playboy гостува на родното издание с фотосесия на червенокосата хубавица Карин, заснета на о-в Бали.
  
  Двете интервюта в броя са с актьорите Камерън Диас и Виктор Калев.
  
  В статията „Футболни протестанти” спортният коментатор Ники Александров сравнява елегантните начини на протест на футболните фенове във Великобритания срещу клубните президенти с вандалските изцепки на родните запалянковци.
  
  Материалът „На свобода!” подсказва 7 елегантни начина един мъж да се раздели с гаджето си така, че да си останат приятели, а „10 топ плажа за плейбои” разкрива няколко супер интересни и нетрадиционни дестинации за прекарване на лятната отпуска.

www.erogance.eu

ОЩЕ ЗА ЛЕДЕНАТА КРАЛИЦА АСДИС РАН

Асдис: Имала съм осем оргазма за една нощ

Интересни разкрития за интимния си живот разкрива „ледената кралица" Асдис Ран в интервю за американско еротично издание, цитирано от cup.bg. Красивата исландка споделя, че обожава да прави секс в къща от сняг. Освен това за една нощ е изпитала цели осем оргазма, заради което се смята за късметлийка.

В блиц интервю Асдис Ран споделя, че се определя като „най-популярната жена" както в родната Исландия, така и в България. По думите й, тя е класирана и като най-секси блондинката у нас, титла, с която тя явно много се гордее, тъй като го е записала в автобиографията си.

Именно заради популярността си в България, тя е решила да живее тук, докато може да изкарва пари от нея. В момента блондинката е сред героините в риалити шоути „Нашите момичета - футболни съпруги" .  www.slava.bg

 


Сходни връзки

На корицата на августовския брой е исландката Асдис Ран | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди