изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:45 EEST
"Отвлеченият" Асен заминал във вторник на море с Мими    
Новини От вторник Асен Бербатов и съпругата му Мими са на море, разказва продавачка на плодове и зеленчуци, която има павилион пред кооперацията, където семейството живее. \"Поговорих си с двамата, купиха от мен зеленчуци и пъпеш, не съм се сетила да ги питам къде точно отиват\", каза Христина Тренева и отново повтори, че двамата са на море.

Асен и съпругата му Мими живеят на третия етаж на кооперацията на ул. \"Васил Мечкуевски\". Майката на Асен Бербатов – Маргарита, изгони тази сутрин тв репортерите с думите: \"Не ме притеснявайте, ще извикам полиция!\"
Часове по-рано тя сподели пред медиите, че написаното в британския таблоид “Сън“ е пълна глупост. \"Чувам се с него непрекъснато\", коментира тя. От МВР-Благоевград заявиха, че на този етап при тях няма подадена молба за отвличането на Асен Бербатов. В днешния си брой британският \"Сън\" гръмна с новината, че \"семейството на звездата на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов е в шок, след като брат му е отвлечен от бандити\".

Изданието твърди, че нападателят на \"червените дяволи\" е получил съобщение, че ще получи \"допълнителни инструкции\" за брат си Асен. Смята се, че 23-годишният Асен Бербатов е затънал в дългове заради модния бутик, който държи с жена си Мими. http://www.dnes.b

„Сън”: Братът на Бербо „е отвлечен”

 


Сходни връзки

"Отвлеченият" Асен заминал във вторник на море с Мими | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 2.50 секунди