изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:34 EET
Тайни на трайното отслабване    
Здраве Супер лесни трикове за сваляне на килограмите.



Само с малко предвидливост и няколко допълнителни минути можете да сте уверени, че винаги имате полезна храна под ръка. Така отслабването ще се превърне в много по-лесен процес. Възможно е да постигнете целите си като се придържате към умерен, гъвкав и лесен за следване режим на хранене, който контролира калориите, но също така ви позволява да похапвате от любимите си храни.

Пробвайте на практика тези 5 съвета и повече няма да гладувате:

1. Бъдете подготвени за глада!

Яжте по 400 калории на всеки 4 часа, за да утолите глада. Когато ядете през целия ден е по-малко вероятно да изгладнеете и да преядете вечерта. Така поддържате и кръвната си захар (и енергията) балансирана, метаболизмът – бърз, а настроението си – стабилно. А всичко това води до отслабване без усилия.

Дръжте здравословни дълготрайни продукти (ядки например) под ръка в чекмеджето на работа или в чантата си, за да не изгладнявате прекалено и да не се поддавате на изкушението да ядете храна, от която се напълнява.

2. Избягвайте изкушенията в супермаркетите!

Това, което си донесете вкъщи, е това, което ще ядете, затова се уверете, че внасяте здравословни неща. Направете си списък за пазаруване и се придържайте към него, когато отидете в магазина. Тези списъци ще ви предпазят от непланирано ограбване на рафтовете с чипс и сладкиши.

3. Подгответе храната след като я внесете вкъщи!

Когато се приберете от магазина, отделете няколко минути да приготвите нещо за здравословните похапвания по-късно. Измийте и изчистете зеленчуците, разделете на порции солетите, сушените плодове и ядките и ги сложете в малки торбички, сложете измитите плодове в голяма купа на видимо място. Следващия път щом огладнеете ще сте подготвени с нещо здравословно за похапване.

4. Правете едва доловими размени на храни!

Когато можете, избирайте съставки с по-ниска съдържание на мазнини за рецептите: обезмаслено мляко вместо 2%, нискомаслени кашкавал и майонеза, вместо обикновени, лек сос за салата вместо пълномаслен, пуешко вместо говеждо месо, обезмаслена сметана вместо обикновена. Всички тези храни с по-ниско съдържание на мазнини съдържат по по-малко калории на порция като по този начин ви помагат да се придържате към 400-те калории на хранене.

Ограничете калориите и мазнините в любимите си рецепти като намалите захарта и мазнината с 1/4. Това изобщо няма да се отрази върху вкуса на ястието.

5. Започнете да готвите!

Преоткрийте колко забавно може да бъде да готвите вкъщи като разгледате в интернет за нови здравословни рецепти. Ограничаването на храненията по ресторантите е добър начин за намаляване на мазнините, натрия и калориите в режима на хранене и така по-лесно ще се придържате към здравословния си план.

http://www.dieti.info/

Диетата на Пиер Дюкан на мода и у нас

ЯРКИ И РАЗГОЛЕНИ - ХИТЪТ НА ЛЯТО 2010

Кафявият ориз намалявал риска от диабет тип 2

Чаят: и приятен и полезен

Японски гъби помагат за отслабване

Съотношението между талията и бедрата при жената трябва да бъде около 0,7.

Най-женските витамини

Ако искате да отслабнете... закусвайте обилно

5 големи грешки, които допускаме при отслабване

 


Сходни връзки

Тайни на трайното отслабване | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди