изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:38 EET
Гергана Райчевска: Искам тройка със Слави и Бойко!    
Интервюта Ще ги помиря в леглото, убедена е актуалната \"Мис Силикон\".

22-годишната Гергана Райчевска грабна титлата \"Мис Силикон\" за 2010 година. Бюстът на Гери с внушителните 900-кубикови импланти успя да впечатли цялото жури на конкурса, което бе единодушно в оценката си за първото място. През миналата година сексбомбата спечели още едно отличие - Модел на България. Навярно това й дава смелост да мечтае, че ще навие Бойко Борисов и Слави Трифонов за „тройка”, както заяви пред „ШОУ”.

..................................................
- Гери, къде си отрасла и работила, преди да станеш модел? По форумите се пише, че си от село Поповица и си работила дълго време като сервитьорка по заведенията в Асеновград – това срамно ли е, според теб, ако е истина?

- Аз съм от Асеновград, но съм прекарала голяма част от детството си при баба ми, която е от село Поповица, в което обаче не виждам нищо срамно или пък обидно.

- Твърдиш че мъжете, с които си била сексуално, ги избива на агресия. Ти ли ги предизвикваш?
- Аз не съм от жените, които си падат по нежния секс, определено не съм от типа жени, които си падат по романтиката и сълзливата любов. Естествено, че аз ги предразполагам така, като им говоря мръсотии в леглото, но на повечето това им харесва.

- Това означава ли, че една от любимите ти манипулации е садо-мазото? Какво точно им правиш, разкажи ни по-подробно?
- Да, не съм по нежния секс!

Обичам разкрепостения секс, нямам задръжки в леглото,

нещо, което да ме притесни или да не мога да направя. Дори сега в момента имам нова сексуална фантазия - „тройка” с министър-председателя Бойко Борисов и водещия Слави Трифонов. Знам, че не са в много добри отношения, но мисля, че мога да ги помиря.

- Чух, че си била приятелка с пребитата моделка Катрин Вачева, но сега отношенията ви са се влошили или поне сте се отдалечили. Има ли между вас някаква отявлена конкуренция?
- Не, няма за какво да се конкурирам с Катрин, ние сме много различни и всяка си има своите ангажименти...

- Казваш, че предпочиташ финансово независими мъже и че ти си скъпа жена. Все пак, имала ли си бедни момчета за любовници?
- Аз не знам коя жена не предпочита финансово независими момчета и кой мъж би се харесал сам себе си, ако има финансови затруднения. Естествено обаче, в любовта няма правила и никой не е застрахован в това дали ще си падне по богат или беден мъж. На мен това ми се е случвало, засега само в ученическите години.

- Правила ли си секс за пари и как се издържаш реално, защото ти имаш скъпи дрехи, разноски по външния ти вид, за квартира…?
- Разчитам основно на себе си! Естествено е, че когато имам мъж до себе си, винаги разчитам и на неговата финансова подкрепа...

- Имаш ли в момента постоянен приятел или сърцето ти е свободно?
- Сърцето ми е свободно, в процес на търсене съм на идеалния партньор, който ще застане гордо до „Мис Силикон 2010”!

- Виждам, че имаш много перверзна обица на езика – това означава ли, че си много печена във френската любов, и съответно – обичаш ли да я правиш на мъжете?
- Обицата помага – да, но когато нямаш заложена дарба, няма какво да ти помогне. Тя може да бъде само бонус към същината.

- А какво ти най-много пък предпочиташ мъжете да ти правят по време на секс?
- Харесвам силните и страстните мъже, които нямат задръжки в секса! Обичам аз да съм активната в леглото, не съм от типа жени, които лягат и чакат някаква „манипулация”...

- Споделяла си, че по-зрелите мъже те привличат заради опита им в леглото. Била ли си с по-възрастни мъже, например над 55-60 години и защо?
- Да, предпочитам по-опитните и по-зрели мъже, те имат много повече какво да ти дадат. Това не означава, че не си падам и по младите момчета…

- Кой женен, известен и с положение в обществото мъж те е свалял отявлено /защото си споделяла, че е имало такъв/ и ще споделиш ли някои от имената, които са имали апетити към теб?
- Не е редно да го споменавам. Аз не съм от хората, които живеят според теорията „Ако няма да си кажа - за какво да го правя”.

- А просто известни мъже, които не са женени, но са имали определено сексуален апетит към теб и съответно на кои от тях си се поддала?
- Повечето мъже, които се интересуват от мен, някак си така се случва, че са известни или богати или и двете, но пак ти казвам,

не са ме упълномощавали да им споменавам имената им!

- Ти самата си признавала, че си спала с доста женени мъже – не те ли е притеснявало, че имат семейства, деца, че може да си разбият семейството завинаги заради теб?
- Ами да, случвало ми се е, може да прозвучи грозно, но чак такава съвест нямам.

- Какво е отношението ти към подобни мъже и това не те ли отказва да се омъжваш в бъдеще, защото и с теб може да се случи същото, но тогава ти да си в неизгодната позиция?
- Всеки има нужда от разнообразие - и мъжете, и жените, така че го уважавам. Никой никога в живота си не може и не е застрахован от подобни ситуации.

- Знам, че са ти предлагали групови изпълнения – приемала ли си ги и в каква конфигурация по-точно?
- В днешно време на всеки се е случвало какво ли не, дори мисля, че това не се води за „неприлично предложение”, а просто за начин да се разнообразиш в динамичното ежедневие. Уважавам хора, които не се притесняват от нищо в леглото.

- Кой и с кого е бил най-бурният ти и страстен секс за една нощ, защото ти твърдиш, че нямаш скрупули и правиш това, което си искаш?
- Известен е и беше просто „секс за една нощ”, но после се превърна в по-сериозна връзка. Аз съм някак си като наркотик за мъжете и няма такъв, които да ме е пожелал за една нощ и после да е изчезнал.

- Когато имаш доста силикон по себе си (а ти искаш и още да си слагаш!), не се ли притъпява чувствителността на гърдите и зърната?
- Аз имам желание да си увелича бюста си и още в края на годината да имам 1400-кубикови импланти!

Едно интервю на Светлана Терзиева - СЕСИЛ

http://www.blitz.bg

Мис Силикон би се снимала гола безплатно

800 кубика спечелиха \"Мис Силикон\".Цъка \"Силиконова бомба\"

Мис Силикон ще се вихри на морето

 


Сходни връзки

Гергана Райчевска: Искам тройка със Слави и Бойко! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди