изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 21:39 EEST
Венета от Павликени свети като дъгата и контактува с извънземни светове    
ЛюбопитноОткъдето и да погледнеш тази жена, все необичайни неща я спохождат. Била малка, когато нейните родители се развеждат. Става на девет години и майка й я отвежда в Свищов, като й казва, че ще постои малко на гости, а всъщност я оставя в социален дом. „Тогава за пръв път прозрях, че ме лъжат и че няма да се върна вкъщи. След една година избягах и пеш съм вървяла до Павликени, около 57 км, и пак знаех, че баба и дядо ще ме гледат”, споделя Венета.


На 30 години вече имала зад гърба си куп неприятни случки. Например в рамките на месец, щом се докоснела до брава, тя вече не можела да бъде отворена и я разбивали. Идвал все един и същи майстор и накрая наредил една до друга четирите брави. Сглобявал-разглобявал, прилежно смазал детайлите и накрая казал: „Не знам защо не работят. Нищо им няма!”. След време се опитала да отключи входната врата на жилището, а железният ключ се огънал като пластилин. „Добре че дъщеря ми беше отвътре, та отвори”, си припомня Венета.
ПРЕЗ 1995 Г. ФЕНОМЕНАЛНАТА ЖЕНА ПОПАДА В ЦЕНТЪР ПО МЕДИЦИНСКА БИОФИЗИКА В СОФИЯ С РЪКОВОДИТЕЛИ ИГНАТ ИГНАТОВ И АНТОН АНТОНОВ. В сформираната група за изследване има само шестима души, с които в продължение на пет години са правени много научни експерименти. Чрез Кирлиановата фотография /високочестотна фотография/ всичко се документира. Венета получава диплом за първи клас биоенерготерапевт. Към постигнатите научни резултати проявяват интерес институти от Англия и Америка, които се занимават с подобна тематика. Българският екип впечатлява чуждестранните си колеги не само с откритите многоспектърни феномени, но и с формулирания извод –

БИОЕНЕРГИЯТА ВИНАГИ СЛЕДВА ПОСОКАТА НА МИСЪЛТА

След време компютърни специалисти заснемат третото око на Венета, гръбначния стълб, слънчевия сплит, ръцете й. Ясно се вижда, че всеки орган излъчва своя светлина – бяло, индигово, жълто, зелено и много нюанси на червеното. Сякаш дъгата е изпълнила със сияние всяка клетка на тази необикновена жена, се удивляват специалистите. Венета е запазила снимките и показва някакви знаци, нещо като надпис, но засега те не са разшифровани.
Много особени са връзките на феномена с другите светове. Умира неин близък и тя пита Силите, с които контактува, какво става с мъртвите. Обясняват й, че няма стопроцентово прераждане. Те живеят в паралелен на нашия свят. Посланието е „Хората се усъвършенстват на Земята и смъртта тук е раждане в друг свят”. Обясняват й още, че ако човек е починал след тежко заболяване, минава през „лазарет”, защото физическото тяло е било измъчено и трябва да се ликвидират последствията.
ПРЕЗ 2000 Г. ВЕНЕТА ПОЛУЧАВА ИНФОРМАЦИЯ, ЧЕ ЗЕМНАТА ОС СЕ ИЗМЕСТВА. И този процес е започнал още през 30-те години на XX век. Това води до нови вибрации, нови заболявания, до промени в климата и какво ли още не. Когато за първи път вижда материализиран образ на Петър Дънов, силно се притеснява. „Досрамя ме, че не знаех много неща за него, за учението му. Помислих си: „Учителю, аз не съм достоен ученик, защото нищо не знам”. Телепатично приех отговора му:

УЧИТЕЛЯТ ИЗБИРА УЧЕНИКА СИ

След случката намерих литература и обогатих познанията си за едно интересно учение…”
По професия Венета е счетоводител. До месец юни е практикувала като масажист, но сега има внуче и временно е преустановила страничните си занимания. Помогнала е на много хора, защото комбинацията от силна биоенергия и получаваната космическа информация за всеки човек прави чудеса. Спомня си за биоложка от Плевен с диагноза ентероколит. Придружават я дъщерята и зетят, които са медици. И тримата боледували на морето, но младите бързо се оправили, а учителката продължавала да страда. „Приложих активна медитация, имах информация за специфичността на проблема, лях восък. Зетят каза: „Вие сте луди!” и не стъпи повече. Дъщерята беше любопитна какво ще стане, защото месеци наред майка й се беше хранила само с препечена филийка и беше кожа и кости. Победихме болестта с помощта на космическите сили. Жената си е жива и здрава.”
Наскоро Венета била изненадана от бивша пациентка. Тя дошла и подарила гоблена „Девойка на море”. Така изразила благодарността си към жената, която с билки и биоенергия я излекувала от киста на яйчника и миоматозни възли.
Феноменът има едно интересно предизвикателство – потърсил я 20-годишен младеж с кръвоизливи в ретината и 16 диоптъра. Диоптрите вече са смъкнати на 9, но се получил известен застой. Силата я информирала за причината. Младежът имал високо кръвно, но бил небрежен, не го следял, не вземал лекарствата. Венета строго го предупреждава, че преди всичко човек сам трябва да бди над здравето си, тогава ще има ефект и от помощта на другите.
ПРИ ВЕНЕТА НЯМА ШАБЛОНИ. Хора с една и съща диагноза получават различно лечение, защото подходът е индивидуален. Затова тя не си позволява да даде дори универсална рецепта за тонизиращ чай. Казва само, че препоръчва чай от шипка, а когато има неврогенни симптоми, може да се ползват листа от къпина, плодът е още по-добър. Специално за злокачествените заболявания Силата й забранява директно да влива биоенергия, но е разрешено да се зареди водата, която болният може да пие. Често космическите сили препоръчват нещо строго индивидуално, което Венета веднага препредава и се съобразява с него.
Най-интересното в съдбата на 50-годишната жена е, че потокът от информация е толкова обемен, че тя често се стъписва. Диктувани са й рецепти за хляб, в които да се влагат лук, чесън, домат, чушка. Вижда исторически сцени от преди 15-20 века, без да е чела нещо за събитията. Има информация за бъдещето на Земята – като спукана баскетболна топка… Всичко това кара феноменалната жена да си задава въпроса каква е нейната мисия в този живот. Засега е стигнала до отговора, че трябва непрекъснато да усъвършенства познанията си, за да е успешна битката с човешките болести…

http://www.borbabg.com

 


Сходни връзки

Венета от Павликени свети като дъгата и контактува с извънземни светове | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди