изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:22 EEST
Жизел Бюндхен: Майките трябва да се задължат със закон да кърмят бебетата си    
Любопитно Бразилският супермодел Жизел Бюндхен, която неотдавна даде живот на първородния си син Бенджамин, рискува за втори път през годината да предизвика гнева на майките по цял свят. След като преди време съпругата на състезателя по американски футбол Том Брейди заяви, че бъдещите майки не трябва да превръщат тялото си в кошче за отпадъци по време на своята бременност, а да се хранят правилно и да спортуват, сега тя стигна дори още по-далеч. Красавицата сподели мнението си за естественото кърмене на бебетата, което може да предизвика широк обществен отзвук сред жените.

В интервю за \"Харпърс Базар\" Жизел заяви, че е необходимо да бъде издаден световен закон, който да задължава майките да кърмят бебетата си минимум 6 месеца, освен ако няма физиологични или медицински пречки за това. \"Много жени в САЩ смятат, че не трябва да кърмят, но аз ги питам - \"Наистина ли искате да давате изкуствена и химическа храна на детето си, когато то е толкова малко? Аз мисля, че по целия свят е нужно да бъде издаден закон за задължително кърмене поне половин година\", категорична е 30-годишната Бюндхен.

\"На мен кърменето наистина ми помогна да се поддържам във форма\", добави манекенката, която си върна безупречната фигура броени дни след появата на бял свят на малкия Бенджамин преди седем месеца. През април Жизел Бюндхен разкри, че по време на цялата си бременност активно е спортувала, заради което не наддала много и дори не й се наложило да си купува специални дрехи за бъдещи майки. Тя е поддържала тялото по специална програма, включваща в себе си комплекс от аеробни упражнения, бягане във вода и плуване. Освен това тя три пъти седмично е практикувала йога и играела кунг-фу, и така до последните две седмици от бременността си.

Супермоделът ражда у дома си, като през цялото време медитира. След като всичко приключва, тя става и прави палачинки. \"Не съм си помисляла и за миг, че ще родя в болница. Аз не съм първият човек, който ражда естествено. Милиарди други жени преди мен са го направили по този начин, така че защо и аз да не мога?\", каза още Жизел Бюндхен. Тя се подготвя физически и психически за родовия процес:  \"За мен бременността не беше почивка, а работа. Подходих много сериозно към това, защото не съм очаквала някой друг да извади бебето от мен. Аз трябваше да го направя заедно с него.\"

Ослепителната бразилка мечтае да живее във ферма с Бенджамин и съпруга си - звездата на НФЛ и милионер Том Брейди: \"Харесва ми идеята за едно усамотено местенце. Искам там да прекарам остатъка от живота си. Ще си имам коне, децата ми ще яздят на воля, ще отглеждаме пилета и патета. Не знам къде ще бъде то, но си го представям - с много дървета, езеро и планини наоколо.\"

http://www.sportal.bg

Най-високо платените манекенки на света – първа част

Най-добре платената манекенка взема $25 милиона

Топ 10 на нефутболните нежни половинки

Съпруга на футболист е най-горещата жена в света

Жизел Бюндхен остава най-скъпоплатената манекенка в света

Роби Уилямс и Жизел Бюндхен се разсъблякоха за Vogue

Знаменитости ваят тела със звездни диети

Най-известните манекенки се снимаха в луксозно бельо

Жизел показа на Леонардо Ди Каприо какво ще му липсва

 


Сходни връзки

Жизел Бюндхен: Майките трябва да се задължат със закон да кърмят бебетата си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди