изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:14 EET
Филм за Десетата Модна фиеста Албена по БНТ    
НовиниЕдночасов филм за най-голямото модно събитие в България, Модна фиеста Албена, ще бъде излъчен на 7 август, събота, от 14.00 часа, по БНТ.

Показани бяха над 50 колекции. В продължение  няколко последователни вечери  във вариете театър \"Албена\" се представиха елегантните облекла, а сутрин бяха ревютата на плажни и спортни костюми, аксесоари на някои от най - атрактивните басейни като \"Добротица\" и \"Фламинго Гранд\".  Модната фиеста стана запазена марка на Албена и превърна комплекса в лятна столица на модата.

Тази година всички се забавляваха заедно с „ Ритон\", Ивена, Теодора, Джина Стоева, Искрен Пецов и др.

Специално за фиестата пристигна най-красивият мъж на България Диан Христов, който е лице на модна къща Ивенти и Ангел Калинов, който също учи в Америка. В ролята на модели влезе Деси Банова,  Камелия Янкова, избрана за „Лице на България\", Мариана Маринова - Мисис България, Ива Атанасова от Нова тв и др.

Интервюта със звездите, състезание за отслабване с антицелулитен гел на Орифлейм, всичко това само по БНТ. Камерата на националната телевизия следеше всички звезди от момента на тяхното събуждане, през деня на ревютата, за да продължи емоцията до късно през нощта в дискотеките на комплекса. Кои са най-добрите танцьори Мистър Менхънт Али Алиев или Диан Христов, зрителите на БНТ ще видят в едночасовия филм.

 


Сходни връзки

Филм за Десетата Модна фиеста Албена по БНТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди