изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:59 EET
Какво се крие зад определението „добър секс” в женския речник?    
Здраве

Ние открихме информация от противниковия лагер за онези, които все още се колебаят и не разбират защо жените толкова често страдат от главоболие.Какво е изискването една жена да харесва секса с вас в продължение на много години?



1. Вземане и даване

В леглото жените не търсят въодушевление и задоволяване само чрез приемане на сексуална енергия. Жените получават удоволствие и от стимулиране на партньора. Поради това при секс с партньор, който обича, жената обича да взема и да дава.

От теория към практика:

Ако сте този, който обича да се грижи за удоволствията между чаршафите, оставете тя да води играта следващия път. Ако винаги очаквате от нея „да застане на колене”, вие пробвайте да отидете на юг следващия път.

2. Безопасността е неразделна част от удоволствието

Безопасният секс е съществен за изживяване на сексуално удоволствие. Безопасността не касае само болести, предавани по полов път и забременяване, но също се отнася и до емоционалната и духовна безопасност. Подобна безопасност е съществена за сексуалната близост.

Повечето жени са убедени, че топлите, любовни взаимоотношения с партньора са важна, неделима част от интимното удоволствие.

От теория към практика

Не казвайте не на романтичните вечери и разходки. Ако я изведете за спокойна вечеря след дълго прекъсване и отделите време за разговор, то тази вечер успехът ви е гарантиран.

3. Вълнуващ секс без докосване

Двама души, които усещат дълбока връзка, когато си държат ръцете, имат интимна връзка. Дори когато партньорите изразяват близост с прегръдки, милувки и целувки, те имат интимна връзка.

От теория към практика

Следващият път, когато сте заедно на вечеря с приятели й се усмихнете, когато я погледнете от другия край на масата. Когато се облича и гримира, погледнете я с възхищение, както сте правили преди и й покажете одобрението си с един единствен поглед.

4. Връзката е важна част от секса

Мъжете се нуждаят от секс, но се нуждаят и от емоционална връзка, въпреки че тези две неща не са задължително обвързани.

При жените, въпреки това, сексът е тясно свързан с връзката с друг човек, докато някои мъже не се нуждаят от връзка, любов или близост, за да правят секс.

От теория към практика

Бързо решение може да е общуване по време на секс. Ще спечелите, ако й кажете в началото, че я обичате, или че смятате тялото й за много сексапилно. Малко усилия за големи резултати!

5. Сексът е механична рутина

За съжаление много мъже, родени през 60-те години на миналия век и по-рано, разполагат с много оскъдна информация относно важността да създадеш и да поддържаш интимна връзка.

Като момчета, тези мъже са възпитани, че всеки истински мъж изразява любовта си с действия, а не чрез разговор, с който да се „свърже” с едно момиче.Те са възпитавани да бъдат силни и да разчитат на себе си, което обикновено означавало, че изпитвали трудност да признаят за проблемите си и да говорят за тях.

Последствията от това са:

  • Липса на интимност в една връзка, което кара партньорката да се чувства изключена от живота на съпруга си,
  • Мъжът често не получава онова, което иска, защото не знае как да го каже. Затова той се чувства пренебрегнат и разочарован, когато наистина търси близост и интимност.

От теория към практика

С един куршум, два заека. На романтична вечеря й разкажете за сексуалните си желания. Тя ще се радва, че споделяте фантазиите си с нея, а може и фантазиите ви да станат реалност.

http://www.topshop.bg

 


Сходни връзки

Какво се крие зад определението „добър секс” в женския речник? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди