изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:47 EET
Какво първо виждат мъжете в една жена?    
Любопитно Често се питаме какво ли първо забелязват мъжете у нас. Дали това е лицето, гърдите или дупето? Всъщност, мъжете най-често ни оценяват комплексно – да имаме привлекателно тяло, чаровна усмивка, изразителни очи, всичко това е важно за тях. И все пак, какво първо им се набива на очи:

Гърдите – 30%
Голям процент от мъжете не крият, че първото, което гледат в една жена са именно гърдите. Големи ли са, каква им е формата или просто искат да си напълнят очите. Логично е, особено в летния сезон, когато всички сме разголени. Не можем да излъжем, че използваме големите деколтета основно за да привличаме мъжките погледи. Жени сме, нали?

Лицето – 20%
Непосредствено след гърдите, на второ място е лицето. Привлекли сте субекта от мъжки пол с красив бюст и сега е време да ви погледне право в лицето. Няма точно определение за това какво търсят мъжете. Може би най-близо до истината е, когато жената е чаровна. Красотата е субективен фактор, по-важно е дамата да има специфично излъчване.

Тогава вече е приковала погледа на мъжа и няма мърдане!

Дупето - 20%
Лице и гърди – ок. Ами дупето? Да-а, за много мъже, ама наистина много, тази част от тялото ни е най-привлекателна. За голяма част от господата дупето дори задминава бюста по мераци, но логично е, когато се запознаваме това да става лице в лице, а не обратно. Затова често дупето ни бива оценявано чак, когато задминем мъжа, без това да значи, че е останало незабелязано. Един от основните сексуални фетиши е именно към женското дупе. Малко, заоблено, леко изхвръкнало – гледка, която побърква мъжете повече от всичко друго!

Краката – 15%
Дълги, красиви крака – мечта и за жени, и за мъже. Интересен факт е, че дамите по-често се заглеждат по краката на другите жени, сравнявайки себе си. Мъжете често пренебрегват тази част от тялото ни, за сметка на горните изброени.

Усмивката – 15%
„Усмивката, тя води двама млади...“, се пееше в една култова българска песен. И е вярно - една красива, истинска усмивка може да покори всяко мъжко сърце. Стига да е искрена, усмивката може да е пътя към сърцето на любимия. И най-красивата жена, с изписани черти и перфектно тяло, не може да се сравни с една лъчезарна и усмихната жена. Затова усмихвайте се по-често, с повод и без повод, но най-вече от сърце, и така ще завладеете ума на всеки мъж!

http://az-jenata.bg

Съотношението между талията и бедрата при жената трябва да бъде около 0,7.

Топ 6 на най-забавните факти за секса

Жените ги предпочитат страстни и дълги... без секс

Виц и секс: какво харесват в тях жените и мъжете

Жените избират мъжете по цвета на очите

Научно доказано: Жените с малки ходила са по-привлекателни

70% от мъжете смятат, че задоволяват своите половинки, 75% от жените мислят точно обратното

Една милисекунда и мъжът е разбрал дали жената е за него

Брадичката е най-ерогенната зона за мъжете

 


Сходни връзки

Какво първо виждат мъжете в една жена? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди