изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 15:13 EEST
Сексрекордите, които учудиха света    
   

Любопитно Кралят на Тонго преспал с 37 хил. девственици за 80 години. Американката Кити Кет постави световен рекорд по самозадоволяване през 2008 г. Плъховетего правят средно по 20 пъти на ден. Мъж на планетата се хвали с достойнство с дължина 34,5 см. 16-годишен младеж от Шанхай останал с възбудено мъжко достойнство в продължение на 27 часа, и то без никаква медикаментозна намеса. Сексът безспорно е едно от нещата, за които явно или скрито винаги ни е любопитно да говорим. Освен че любовната игра може да бъде погледната от десетки различни гледни точки, тя спокойно може да бъде превърната и в съревнование.


Доказателство за това е своеобразният спортно-сексуален маратон, който се организира ежегодно в Сан Франциско. Само преди няколко години там уменията си демонстрира американецът Стивън Джоунс, който доказа на света, че може да мастурбира в продължение на 13 часа. Единственият му опонент на почетната стълбица е 16-годишен младеж от Шанхай, който останал с възбудено мъжко достойнство в продължение на 27 часа, и то без никаква медикаментозна намеса.


Ако обаче смятате, че мастурбацията е „спорт” по-скоро типичен за мачовците, то се оказа, че и доста дами са му почитателки. Американката Кити Кет постави световен рекорд по самозадоволяване през 2008 г. Тя се забавлявала пред публика в продължение на седем часа и шест минути в маратона по мастурбация, организиран от щатския институт за сексуално здраве. 28-годишната еротична масажистка носела розови котешки ушички и се подгрявала с вибратори, вибрираща ръкавица и сексмашина. Изследванията на жизнените й показатели сочели, че тя получава бурен оргазъм на всеки 1 час. За сведение, ако това ви изглежда почти невъзможно, майката природа никак не смята така. Оказва се, че оргазмът при прасетата трае, забележете… най-малко половин час. Това не означава обаче, че не може да бъде повторен или пък потретен. Ех, какво да се прави, свинска му работа.


За разлика от чувствения секс при шопарите абсолютните рекордьори на планетата за най-интензивен полов живот са плъховете. Те го правят средно по 20 пъти на ден. Ако след тези анималистични данни вече гледате с различно око на своя възлюбен, не се безпокойте - доказано е, че е практически възможно един мъж да прави секс с 55 жени едновременно, и то само за един филм време. Своеобразният рекорд е на порноактьора Джон Доут. Той еякулирал шест пъти по време на снимките на едночасов сексфилм, в който участвали над 50 мадами.
За тези от вас, пък които живеят с прочутото заблуждение за петте сантиметра, сведенията сочат, че най-надареният мъж на планетата се хвали с достойнство с дължина 34,5 см. Ако говорим за габарити от кръста надолу обаче, не можем да не споменем и за 18-сантиметровите срамни устни, които притежават жените от племето бушмени. Те увеличавали тази деликатна част от тялото си с тежести и после прибирали висящите „устни” в специално изработено за целта бельо. Относно дамите и достойнствата им не бива да забравяме, че единствено жените притежават орган, предназначен основно само за да им носи удоволствие и това е ***ът. Що се отнася до мъжката гордост, всеизвестен факт е, че чернокожите мъже са доста по-надарени от белоликите. Какво да кажат в тази връзка горките индийци, след като наскоро световният гигант за производство на кондоми Durex обяви, че пуска в производство нов размер презервативи, които да са по-къси от обикновените и да бъдат пригодени специално за азиатския пазар. Много малко хора обаче знаят, че огнените представителки на Черния континент могат да се похвалят с доста завиден в сантиметри ***. Научно доказано е, че негърките са облагодетелствани да получават по-бързо оргазъм, защото размерът на най-чувствителната част от срамните им устни е с няколко сантиметъра по-голям, отколкото при останалите раси.


Все пак ако си говорим за рекорди, не можем да не споменем и за постижението на краля на Тонго, направено преди 300 години. Той е имал правото да бъде първият мъж на всяка една девственица в областта. Дори когато станал на 80 години, кралят дефлорирал поне 80 девственици на ден. И така, ако си направим една приблизителна сметка, той е бил с 37 хил. девственици. Това е и един от малкото сексрекорди, които вероятно ще си останат неподобрени.
И ако след всички тези данни ви обхваща ифифалофобия, не се притеснявайте. Учените, които открили странната болест, която в превод означава страх от наблюдаване или мисли за еректирал пенис, смятат, че за да се излекувате от нея, няма да ви е нужно повече от едно денонощие.  http://www.novinar.net

Чантата на жената разкрива каква е в леглото

5-те златни правила за свалките

Какво се крие зад определението „добър секс” в женския речник?

Как изглеждаме по време на секс?

Секс с маймуна? Практикуват го отдавна...

Без заповеди в леглото

Сексбогините Андреа и Галена пръскат страст и блясък на кристали

Установено е колко продължава идеалният секс 

Секс с маймуна? Практикуват го отдавна...

 


Сходни връзки

Сексрекордите, които учудиха света | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди