изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:49 EET
Земеделски чиновници в сексоргия с момчета    
Ред и сигурност

Трима служители на Министерство на земеделието и преподавател са арестувани по време на сексоргия с непълнолетни деца във Велинград. Това са 36-годишният В. К. от Велинград, служител в Националната служба за съвети в земеделието, 34-годишният молекулярен вирусолог Н. П., служителката М. С. от Института за защита на растенията и 31-годишният А. Т. - асистент от Медицинския университет в София, пише вестник “168 часа”, цитиран от "24 часа".



Четиримата са арестувани в нощта на 14 срещу 15 август във Велинград по време на сексуална оргия с 15-годишно момче.
Седмица преди ареста полицаи задържат момчето с 2,68 грама кокаин, като при разпита то казва, че е за лично ползване, дали му го били чичковци от София, като условието било да пази кокаина вкъщи до следващата им среща в края на седмицата, когато щели заедно да го ползват. Дрогата била нужна, за да се възбуди максимално по време на секс с тях.

Момчето признава, че поддържа връзка със софиянците от 5-6 месеца, запознали се в една от велинградските бани, където търсели контакти с деца на неговата възраст от бедни семейства.
Тийнейджърът бил поставен под наблюдение. 7 дни по-късно той отива в къща за гости във Велинград. Полицаите я атакуват и заварват четиримата научни работници да правят секс с 15-годишното момче, а друго момче на същата възраст чакало да се включи в оргията. В хода на разследването са установени 4 непълнолетни момчета от Велинград, задоволявали сексуалния нагон на арестуваните.

Съдът във Велинград е наложил парична гаранция от 500 лв. за В. К. и А. Т. , а М. С.  и Н. П. са освободени без мярка за неотклонение. Снощи Окръжният съд в Пазарджик е потвърдил решението на велинградските магистрати.

Земеделският министър Мирослав Найденов, който е в отпуск, заяви, че ако тримата служители наистина са участвали в педофилски скандал, ще бъдат уволнени.  dir.bg

 


Сходни връзки

Земеделски чиновници в сексоргия с момчета | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди