изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 04:29 EEST
Орални ласки с чай и лед    
Здраве Ако човек се вслушва само в съветите за секс, изписани по света, у нас и в Тялото, ще остане със следното впечатление: Сексът е нещо, което трябва да се практикува от двама акробати на трудно достъпни места, да продължава не повече от 7 минути и всеки път да е различно.

Зави ли ви се свят? На нас да.

Свят ще се завие и на половинката ви, ако приложите новия ни съвет, към който, признаваме, се отнасяме повече с ирония, отколкото със сериозност и страст, както човек трябва да подхожда към секса.Значи ви трябват бучка лед и чаша топъл чай.

След като сте разположили тези две важни съставки на една ръка разстояние, можете да се заемете спокойно с оралните ласки така, както ви идва отвътре. От време на време трябва да отпивате от топлия чай или да облизвате студената бучка лед и после да се връщате към заниманието, за да създадете екстремни усещания на половинката си. Както всеки път, когато попаднем на такъв двусмислен съвет, се допитваме до наши достоверни източници от мъжки пол.

Мненията варираха от „Аз колко ще я чакам да се жабурка“ до „А после на зъболекар кой ще я води, това топло и студено е много вредно за зъбите“.

Напуснахме разговора когато започна спор дали изобщо е приятно да се включва бучка лед в любовната игра или не. Оставяме на вас да решите дали ще експериментирате с чай и лед в леглото. Ние в някои отношения сме строги традиционалисти. И имаме чувствителни зъби. http://www.tialoto.bg

Харта на Добрата съпруга

5 нови секс инфекции

Кога сексът е противопоказен?

Адреналинката Яна: Майката на бившия ми мъж също ме биеше!

От гушкането без секс мъжете ни затъпяват

4 секс-изненади, любими на мъжете

Монахиня след порно участие: Оргазмите ми бяха истински

 


Сходни връзки

Орални ласки с чай и лед | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди