изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:29 EET
Най-богатите порнозвезди в света    
Любопитно

Най-известните порно звезди са милионери, но не си мислете, че им е лесно. Тази работа се практикува само докато си млад, има доста негативи. Един от тях е, че семейството ти може и да се срамува от теб. Няколко милиона долара обаче могат да излекуват този срам и дори да го превърнат в гордост. Както се казва - няма значение какво работиш, важното е да си най-добрият в него - тогава всички ще те уважават. Вижте най-богатите порнозвезди в света:



Jenna Jameson 056

1. Джена Джеймисън

Майкъл Джексън е Краля на попа, Мадона е Кралицата на попа, Елвис е Краля на рока, а Джена Джеймисън - Кралицата на порното.  Тя е участвала в 140 филма за възрастни и е една от малкото порнозвезди, които наистина са си извоювали статута на ВИП персони. През последните години тя и бившият й съпруг ръководят своя собствена компания, която има приходи от 30 млн. долара на година.

2. Тера Патрик  

Тера Патрик обича да казва „Когато започнах кариерата си, аз правех милиони долари за някой друг. Днес имам собствена компания и правя милиони долари за себе си.\" Нейната Terravision се оценява на 30 млн. долара, въпреки че не продуцира повече от 15 филма на година. Тера казва, че държи на качеството, а не на количеството. Като актриса тя държи и рекорда за най-касов порнофилм в историята - ‘inTERActive' на компанията Hustler.

3. Джеси Джейн  

Джеси Джейн днес има състояние от 8 млн. долара. Освен че се снима, тя има и собствена линия секс-играчки. Изявява се и като колумнист в австралийско списание, където отговаря на интимните въпроси на читателите.

4. Рон Джереми  

Личното състояние на Джереми се изчислява на 7 млн. долара. Тези пари той е натрупал като се е забавлявал с красиви момичета пред камера - работа мечта!

5. Мария Такаги

Японката е една от най-известните азиатки в порното. Тя подписа договор с Max A за 300 млн. долара, или 2.6 млн. долара.

6. Хилари Скот  

След като получи няколко награди от така наречените порно Оскари, Хилари Скот набра популярност и през 2007 подписа договор за рекордната за порното сума от 1 млн. долара със SexZ Pictures. Майка й сигурно много се гордее с нея!

7. Хюстън  

Хюстън работи като стриптизьорка до 1995, когато й предлагат по-доходна работа в „киноиндустрията\". Тя става звезда през 1999, когато поставя рекорд за групов секс - с 620 мъже. Няма печатна грешка, 620 мъже. Рекордът в последствие е подобрен значително от други „актриси\".  От този подвиг нататък Хюстън печели по 1 млн. долара годишно.

http://profit.bg

ОЩЕ ЕРОТИЧНИ СНИМКИ МОЖЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ ТУК

 

 


Сходни връзки

Най-богатите порнозвезди в света | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди