изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 01:29 EEST
5-те топ мъжки фантазии    
Любопитно Мъжките фантазии са интимното кътче, в което ние, дами, сме основното действащо лице. В еротичните им представи жената изпълнява всяко тяхно желание и удовлетворява най-съкровените им мечти. За някои от тях и сами можем да се досетим, за други... само те могат да кажат. Но все пак, ето кои са 5-те топ мъжки желания:


1. Строгата господарка. Любима мъжка фантазия, в която жената е нежна диктаторка, направляваща сексуалната игра. В тази мъжка мечта, жената прави това, което тя иска и както тя иска. Жената е доминиращият партньор, който определя ритъма. За повечето мъже, това е супер възбуждащо и топ фантазия!

2. Мъжът обича да гледа. Това е нещо, което не бива да забранявате на половинката си, ако не искате да започне да се озърта в чуждите жени. Мъжете обичат с очите, а жените с ушите. Чували сте тази поговорка и тя е абсолютно вярна. Позволете му да ви гледа, докато се събличате бавно и съблазнително. Страстта, която поражда тази гледка у мъжа, е невероятна.

3. Различната жена. Всеки обича разнообразието, особено пък мъжете. реклама
Но вместо да изберат друга жена, по-добре вие бъдете различна. Това не означава всяка нощ да се с различна коса, но от време на време да променяте нещо във външния си вид или в поведението си в леглото. Изненадайте го! Така няма и да си помисли за друга жена.

4. Лошото момиче. Мъжете обожават лоши момичета. Затова изиграйте сцена, в която му се хвърляте на врата, драскайки го еротично по гърба. Изберете нова, неочаквана за него поза и го подлудете!

5. Покажете страстта си! Не се свенете да покажете емоциите си в секса. Това му е най-прекрасното. Бъдете искрени и се оставете на мига, емоцията, страстта. Няма по-приятна гледка за мъжа от тази, в която удовлетворява половинката си.

http://az-jenata.bg

Защо мъжете обичат лоши момичета?

Обичам секса, бил съм с много жени!

Секс без задръжки или как да го подлудим

Обри О'Дей - Несравнимо секси в мартенския брой на Playboy

10 истини за мъжете

TV : Камелия за оргазмите

Новите секс правила

 


Сходни връзки

5-те топ мъжки фантазии | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди