изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 23:42 EEST
Откриха вибратор от каменната ера    
ЛюбопитноСексиграчките са изминали дълъг път от каменната ера, но не чак толкова, колкото си мислите, написа това лято журналистката от LiveScience Клара Москович. Основание й даде една шокираща находка на шведски археолози под ръководството на Фредерик Молин при разкопки на древни жилища от каменната ера. Откритието и досега буни духовете и е на път да преосмисли душевността на древните хора.

 

  Намерената вещ е ясно оформен човешки пенис от еленов рог с дължина 10,5 сантиметра и дебелина 2 сантиметра. Учените още се удивляват на находката и се стараят да намеря и друго обяснение. Но това не им се удава. Древният майстор се е постарал творението му да притежава не само изразителност, но може би и функционалност. Към последното подтиква основанието, че по това време култово-религиозните представи са били доста примитивни. Сексуалната символика наистина се среща сред древните артефакти, но това са по-често женски символи, които изобразяват една плодородна Земя-майка.

„Трудно е да се направи друго тълкувание на този пенис” – твърди Гьоран Грубер от Националния съвет за наследство в Швеция. Приликата наистина е поразяваща. За неговата направа е било потребно много време поради липса на сечива и очевидно тя е била сериозно мотивирана. И положително някой в семейство Флинстоун го е ползвал целенасочено. При това трябва да се отчита, че за далеч по-дребния ръст на някогашните хора пенис с дължина 10,5 сантиметра представлява нещо сериозно.

Издяланата кост е открита в мезолитна област в Мотала, която е богата с древни артефакти от преди 4000 и 6000 години. Само обстоятелството, че вещта е от кост, е позволило тя да се съхрани в наносен слой край река и да оцелее.

БЛИЦ

Сексрекордите, които учудиха света

Има ли размерът значение

Свързаха рака с мастурбацията

Жените са недоволни от два пъти секс седмично

 


Сходни връзки

Откриха вибратор от каменната ера | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди