изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:12 EET
Топсъдийка си търси негри за групов секс    
По света Шефката на бракоразводните съдилища в канадската провинция Манитоба лъсна на повече от 30 неприлични снимки в порносайт в интернет, съобщи Си Би Си. Лори Дъглас, назначена на поста си през 2005 г. лично от премиера на Канада Стивън Харпър, се е показала чисто гола в най-различни пози с вибратори и как прави фелацио.

Заедно с фотосите в сайта www. darkcavern.com (“Тъмна хралупа” - бел. ред.)била поместена и обява как Лори “дава всичко от себе си” да попадне в компанията на няколко расови чернокожи жребци, за да правят групов секс.

Никой нямаше да разбере, че обявата всъщност се отнася за висша съдийка, ако тъмнокожият компютърен програмист Алекзандър Чапман (44 г.) не се бе оплакал от сексуален тормоз и не бе завел дело за $ 64,4 млн. компенсации, посочи Си Би Си.

Сюжетът започнал да се завързва още през 2003 г., когато съпругът на Лори Дъглас Джак Кинг (64 г.) адвокатствал на Чапман в бракоразводното му дело. Двамата намерили бързо общ език и Кинг предложил жена си на програмиста.

Изпратил му на електронната поща снимките на Лори, която тогава още била само адвокатка, и упорито настоявал да им уреди сеанс.

До секс така и не се стигнало. Но когато делото на Чапман приключило в негова полза, Кинг го накарал срещу $ 24 000 да подпише споразумение, че няма да разгласява историята.

Чапман обаче твърди, че не може да се възстанови след психическия тормоз и заведе иск за обезщетения - за $ 6,7 млн. от Кинг, $ 9,6 млн. от Дъглас и $ 48 млн. от кантората на адвоката. Докато те подготвят защитата си, съдийката временно е отстранена от работа.

Мъжът й призна аферата, но се закле, че тя не е знаела нито за пускането на снимките в “Тъмната хралупа”, нито че е трябвало да прави секс с Чапман. http://www.trud.bg


 


Сходни връзки

Топсъдийка си търси негри за групов секс | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди