изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:49 EEST
Ресторант за кан***и търси донори    
Любопитно Ресторантът Flime в Берлин наскоро съобщи чрез сайта си, че клиентелата му се състои предимно от кан***и и с оглед на това търси донори, за да може да си набави прясно човешко месо. Към предложението от ресторанта добавили и поканата свободомислещ хирург да се присъедини към екипа. В поста на Flime се призоваваха всички желаещи да "пожертват някой и друг орган", с уверението, че органът "ще бъде изваден от квалифициран хирург".

Желаещите трябвало да попълнят анкета, в която имало въпроси както за начина на живота на потенциалния донор, така и за здравния му статус. Въпросникът завършвал с уточняване на телесните части, които донорът ще предостави за готвене. На интернет сайта на Flime управителите на ресторанта обяснавали, че храната се готви по стара бразилска традиция, част от която е и вярването, че в процеса на хранене ядящият приема силата на своята жертва. В деня на откриването на ресторанта се оказа, че всичко е било само шега в рамките на кампания за популяризиране на вегетарианството, организирана от Обществото на германските вегетарианци (Vebu).

В публикуваното през август съобщение не бяха посочени нито менюто на ресторанта, нито адресът му.

Сега стана ясно, че ресторант Flime в Берлин изобщо не същестува.

Понастоящем сайтът е преоформен, като на главната страница е поместено следното съобщение: "Да ядеш животни е същото като да ядеш хора. С всяка хапка месо отхапваш от своята човечност"

"Искахме да привлечем вниманието към този въпрос, защото той засяга всички ни. В ежедневието никой не се замисля за консумирането на месо и трябваше по някакъв начин да привлечем вниманието", така Себастиан Зьош, говорител на Обществото на германските вегетарианци, коментира необичайната рекламна кампания.

Зьош обясни още, че е важно хората да се замислят откъде точно идва месото, което консумират и в какви условия се отглежда то.

"Фермите замърсяват околната среда и увреждат озоновия слой много повече отколкото целия транспортен сектор", допълни той. http://www.vesti.bg

Съпругите са най-вкусни, твърдят кан***и

[image2_right] Фотографът Иаго Кораца и антроположката Олга Аман посетиха Папуа - Нова Гвинея – страната, в която все още има кан***и и ловци на глави. Макар че на острова кан***измът е забранен от 50 години, все още има хора, които си спомнят вкуса на човешкото месо.
“Месото на белите мирише много лошо и е прекалено солено. Месото на японците за мен беше с най-добър вкус”, разказва бивш кан***. Ексчовекоядци обаче са единни в мнението си, че няма нищо по-добро от вкуса на техните собствени съпруги, които те ядели след смъртта им. Макар че в Папуа - Нова Гвинея вече няма толкова кан***и, отделни племена все още практикуват т. нар. ритуален кан***изъм, при който ядат тленните останки на своите най-близки. Някои от хората от тези племена боледуват от болестта куру, която се предава само чрез кан***изъм, тоест ядене на месо от тленните останки на заразени, пише “24 сата”. БЛИЦ припомня, че болестта куру протича с необратими дегенеративни изменения в нервната система, най-ясно изразени в главния мозък. Установено е при кан***ското племе Фора в Папуа - Нова Гвинея. Хората там добре познават болестта и я наричат „смееща се смърт“ заради загубата на ума и безпричинните, идиотски пристъпи на смях в последната й фаза./БЛИЦ

 


Сходни връзки

Ресторант за кан***и търси донори | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди