изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:51 EET
Мария опатквала малолетните, после педофилите ги подпуквали    
 

Новини Гнусната история във Велинград потресе България. Странна птица – така описват Мария Стоянова колежките й от Института за растителна защита. Младата жена бе замесена в педофилски скандал, след като се оказа, че заедно с още трима мъже се е възползвала от сексуалните услуги на непълнолетни момчета.


“Не говори с никого, една такава надута е. Събраха се с Николай Петров веднага. Виждаха се по коридорите, шушукаха си нещо и се смееха”, разказват пред “ШОУ” още колеги и на двамата.
За прокурора по делото Асен Палавеев най-странно е участието на Мария. Според полицията тя е правела секс с момчетата и е играела ролята на примамка. Едва, след като минавали през нея, от тях се възползвали и останалите от компанията.

Случаят беше разкрит от полицията на 14 срещу 15 август във Велинград. Тогава са арестувани молекулярният вирусолог Николай Петров, колежката чу Мария Стоянова, Васил Ковачев от Националната служба за съвети в земеделието и главният асистент Андон Тошев от Медицинския университет в София. Четиримата отсядали в частни къщи или малки хотелчета, които се намирали на отдалечено място. По-често в града идвали Андон Тошев и Васил Ковачев, които били и гей двойка. Понякога към тях се присъединявали Мария и Николай.

Андон и Васил обикаляли места, за които се знае, че се събират мъже с хомосексуална ориентация и си набирали хора за групов секс. Преди около три месеца двамата срещнали случайно 16-годишно момче, което само им се предложило. За награда му дали 50 лева. Постепенно Андон и Васил сами започнали да издирват непълнолетни момчета. Предлагали им наркотици, дребни пари, лакомства, парфюми. Някои от жертвите били цигани, други – от бедни семейства. В случаите, в които към оргиите се присъединявали Мария и Николай, “жиголата” започвали да правят секс първо с дамата и едва след това се присъединявали и към мъжете, твърдят от полицията. В нито един от купоните младежите не са били изнасилвани анално, сочи съдебномедицинската експертиза. От взетите натривки се оказало, че не се е стигало до хомосексуален акт. Две от разпитаните момчета обаче признали, че след като се стигнело до секс между Васил и приятеля му Андон и те се включвали в играта, като заемали ролята на активната страна. В един от случаите били

заставяни да правят и френска любов

на мъжете, за да се възбудят, разкриха пред “ШОУ” източници на разследването.
До разкриването се стигнало, след като единият от тийнейджърите бил проследен от ченгета по подозрение, че участва в разпространение на наркотици. Когато стигнали до хотела, в който били научните работници, нахлули и ченгетата. В едната от стаите заварили Андон и Васил, а в другата – Мария и Николай вече в напреднал стадий от любовната игра. Хлапакът категорично посочил Андон като човекът, който го наел с обещанието за добро заплащане.

Гнусната педофилска история потресе колегите и познатите на четиримата. Всички твърдят, че не са и предполагали с какво се занимават през свободното си време.

По време на разпитите на бял свят излизат и още шокиращи подробности. В много от сексоргиите непълнолетните младежи били заставяни да гледат как Мария и приятелят й Николай правят секс. След това били подканяни да се включат към любовната игра. Самата Мария се навила на груповия секс, за да угоди на приятеля си. Те били двойка отскоро. Преди да станат част от палавата групичка, двамата пускали и обяви в сайтове за суинг. Освен това Мария си търсела мъже и през чужди сайтове за запознанства.

Оргиите

“Не съм правила нищо нередно, попаднах на това място случайно, мислех, че ще прекарам приятно време с приятели, но нямам нищо общо с оргиите”, това твърди през цялото време при разпитите Мария Стоянова. Въпреки това четири от разпитаните момчета разказват, че “какичката” минавала първа през тях. По думите им младата жена била всеотдайна в ласките и се стараела по всякакъв начин да ги задоволи. В някои случаите Мария участвала в тройка с други двама от зарибените хлапаци. През това време приятелят й и другите двама мъже гледали какво се случва и се самозадоволявали. Нерядко тримата мъже започвали да правят секс помежду си, докато на метри от тях разпалената Мария се отдавала на ласки с други две от момчетата. Така поне се случва според твърденията на самите младежи.

След сексоргиите с тях “чичковците и лелята от София” им давали по 20 лв., разказали 4 от жертвите им, които до момента са дали показания. Според тях асистентът и земеделските спецове, които са служители на Министерството на земеделието и храните, се появили за пръв път в града преди около 6 месеца.
Самата Мария се държала много внимателно с тях, давала им лакомства, предлагала напитки – най-вече твърд алкохол.

Друга версия

В събота излязоха аналните проби на четирите деца. Те са отрицателни – с тях не е правен анален секс.
Във Велинград и четиримата, включени официално в разследването са известни като момчета от бедни семейства, които са предлагали сексуслуги срещу заплащане. По-често са търсели за клиентки богати жени на средна възраст, но не отказвали и на мъже. Първоначално полицията попада на следите на едно от хлапетата – цигане. Той продава висококачествен кокаин в центъра на Велинград и на полицаите им се струва странно откъде се е снабдил с него. Притиснат, циганинът обяснява, че са му го дали “едни чичковци”. Предлага да доведе в полицията и други три момчета, които знаели повече. Те разказват, че от София пристигали група мъже и една жена, които им давали наркотици. Затова и разследването тръгва с версията, че се касае за дилъри на дрога, които след това на местно ниво разпространяват по-малки количества наркотици.

Източници на “ШОУ” разкриха, че по този случай са привлечени шестима, а не четирима, както официално се твърди, младежи. Всички те са на възраст от 15 до 17 години. Двама от тях обаче вероятно ще бъдат като защитени свидетели и заради това самоличността им не се съобщава. Именно те са участвали и най-често в оргиите, поне според показанията им.

По време на първоначалните изслушвания пред съда четиримата научни работници твърдят, че нищо от изнесеното като информация не е вярно. На въпроса какво са правели във вилата, те заявили, че са група състуденти и се засекли случайно. Мария пристигнала с Николай, а Андон и Васил вече били там.
Ген. Коста Богацевски – адвокатът на четиримата твърди и друго. Според неговата версия в момента, в който полицията пристига на адреса, вътре всички са били облечени. След като чуват полицаите, момчетата изведнъж

свалят панталоните и бельото си и се надупват


– така, че да изглежда, че всеки момент ще започнат да правят секс.
Това потвърди пред “ШОУ” и един от служебните защитници на четиримата. Той е отстранен от случая след първоначалните изслушвания, но въпреки това все още взима страната на клиентите си.

Гей дружинката

Васил Ковачев, който работи в Националната служба за съвети в земеделието и главен асистент Андон Тошев от Медицинския университет в София се познават от много години, но са приятели едва от една. Преди да замине за София, Васил работи във Велинград. Тогава той е активист в младежкото сдружение на СДС. Именно това е била причината да бъде назначен в отдел “Евроинтеграция” от кмета на града Цветан Дафов:
“Назначих го, защото беше член на младежкото движение на СДС. После го уволних за несправяне с работата, беше мързелив”, твърди той пред “ШОУ”.

След като лъсва истината за участието му в сексоргиите, колеги на Васил твърдят, че са потресени: “Не можем да повярваме, че Васко Ковачев се е забъркал в блудство с деца. Звучи толкова невероятно. Та той беше един от активистите на СДС в първите години на демокрацията. След като престоя няколко години в СДС, Васко се разочарова от партията и я напусна. После се пресели в София, започна работа в някакъв институт и вече рядко се мярка в курорта. Много интелигентно, тихо и добро момче. Ужас, дано да е някаква грешка”, твърди познатата на Ковачев от онези години.
Според други източници на вестника обаче още по това време из Велинград започват да се носят слухове за

нетрадиционната сексуална ориентация

на Васил. Твърди се дори, че участва в обща хомодружинка с икономиста на общината Георги Янев и еколога Спасимир. Тогава слуховете остават недоказани, но Васил предпочита да се оттегли към София, докато мълвата около него позаглъхне.

За Андон, който преподава в Медицинския факултет, също се носят слухове. Те пък го свързват в различни афери със студенти, но до момента нищо не е доказано.
В сайта на факултета той е посочил за себе си: “Лични качества: адаптивност към условията на средата, работа в колектив, комуникативност.”

Самият Тошев е по-големият син на трикратния вицешампион по джудо Крум Тошев от Благоевград. Малко преди ареста той пътува за родния си град, за да присъства на сватбата на по-малкия си брат Цветан, който се жени за учителка по английски език в благоевградската професионална гимназия по икономика и преподавател по немски език в Югозападния университет. На сватбата Андон Тошев е в центъра на веселбата и дори се хвали, че по-малкият му брат е спазил традицията и му е купил костюм и обувки като компенсация, че го е изпреварил с женитбата си.

Студенти на Андон обаче твърдят, че той е хомосексуалист. Из форумите на университета те пишат, че е имало случаи, в които той ги е закачал с недвусмислени предложения.
Самият Тошев не се ползва с добро име сред тях и повечето твърдят, че има склонността да се заяжда по време на изпити.

“Шегата настрана, винаги съм предполагал, че Тошев е педал.. то не става току така да влезнеш в университета и от първата година всички да го наричат гей и прочие.. маниерите му винаги са били, да кажем вулгарни спрямо много от колегите ми, които познавам и прочие... но това си е диагноза, не мога да го виня..

Трябва да призная обаче, че наистина съм потресен и отвратен от частта с педофилията.. Не можа да си остане обикновен хомосексуалист, ами трябваше да лъсне пред цяла България, че дори и мен да ме е срам, че ми е преподавал.. Нямам думи просто”, негодува студент на Андон Тошев.

Без присъда

Въпреки разкритията за педофилия и оргии четиримата вероятно ще останат без присъда, убедени са източници на “ШОУ” от полицията във Велинград.

Андон и Васил бяха освободени срещу 500 лева гаранция, Мария и Николай бяха пуснати на свобода поради липса на доказателства. Въпреки това младата жена, приятелят й и Васил са уволнени от земеделския министър Мирослав Найденов.

Мария НИКОЛАЕВА,
Георги ЛАНДЖОВ

http://www.blitz.bg

Земеделски чиновници в сексоргия с момчета

4 педофилски скандала в държавата

Арестуваха 25-годишен за порно с пеленачета

МОМЧЕНЦЕ С ПАНДЕЛКА ЗА ЧРД НА ПЕДОФИЛ ОТ ДОБРИЧ

Високопоставен дипломат спипан с детско порно

Мадам Даниела Великова: Фолкприма направи френска любов на богаташ. Учителки и полицайки проституират масово

УЧИТЕЛ ОТ СИЛИСТРА РАЗПРОСТРАНЯВА ДЕТСКО ПОРНО

Нови потресаващи разкрития за секс тормоз на деца от свещеници

Прокуратурата: Сперма от бащата К. Тасев е открита в разкъсания анус на 2-г. Александър

ПЕДОФИЛЪТ КЛИМЕНТ КУНШ БИЛ ОТЛИЧНИК И ИЗЯВЕН ИНФОРМАТИК 

Над 10 са децата, станали жертва на задържаната педофилска група

Хванаха група педофили, упоявали и насилвали момчета

МАРИЯНА НИКОЛОВА: МОЖЕ ДА СЪДЯ НЕМСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ВСИЧКО ЗА СКАНДАЛА С ИЗНОСА НА ДЕЦА ЗА ПЕДОФИЛИ В ГЕРМАНИЯ

Педофилски скандал с български деца сваля Шрьодер?

 


Сходни връзки

Мария опатквала малолетните, после педофилите ги подпуквали | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди