изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:12 EEST
Ужасна съдба: Леля и чичо карат племенницата си да проституира    
Общество 19-годишно момиче от Дупница е в шок и бе настанено в психиатрично заведение след като близо година е било принуждавано да проституира в Кипър. Сводници на младата жена са били нейните леля и чичо. 19- годишната Добринка успява да се прибере в България едва преди седмица, благодарение на българските и кипърски власти.

Добринка Георгиева заминава за Кипър преди година с леля си и чичо си с нагласата да работи в кухнята на заведение, съобщава НТВ. Оказва се, обаче че вместо да мие чинии, момичето ще трябва да изкарва прехраната си по друг начин. “Даваха ме за пари, продаваха ме”, плаче Добринка.  След няколко месеца в Кипър, Добринка успява да се свърже по телефона с майка си. Плачейки я умолява за помощ. “Добри ме продава, заключи ме е и ми пуска мъже, даже и той идва с мен в стаята”, е споделила Добринка на майка си. Веднага след разговора с дъщеря си, Таня подава сигнал в полицията.  “Тоя Добри, ако го видя, не знам дали ще му помогне законът, направо го убивам! На други момичета ще причини същото. Убивам го, няма закон за него!”, категорична е Таня.  С намесата на българските и кипърските власти момичето успява да се прибере у дома. При пристигането й обаче следва друг шок за роднините на Добринка. Момичето влиза в болница, не яде, не пие вода, не се обажда на никого. От близо седмица младата жена е настанена в психиатрията в Дупница. Към този момент чичото и лелята на Добринка са в неизвестност.

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Ужасна съдба: Леля и чичо карат племенницата си да проституира | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди