изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:00 EEST
Ученичка умори от секс бизнесмен в мотел    
НовиниШестнадесетгодишна ученичка умори до смърт с двучасов секс три пъти по-възрастен от нея мъж. 50-годишният благоевградски бизнесмен Тошко Б. починал от инфаркт след полов маратон с девойката. Мълвата за инцидента, станал в мотел \"Йорго\" край Благоевград, вчера обиколи мълниеносно областния център.

\"Виаграта го е затрила, не девойката. Нали всеки е...ч иска да се представи като мъж\", коментираха хората по кафенета и сладкарници.

Институциите мълчат като комунисти

Сигналът за нелепия случай е подаден към 21 ч в четвъртък от персонала на мотела. Екипът на \"Бърза помощ\" само е констатирал смъртта на мъжа и с линейка е свалил трупа до моргата на болницата. За смъртта на бизнесмена е била уведомена и полицията. Според очевидци направен е бил оглед на стаята, където е починал бизнесменът, разпитана била и девойката. Поради деликатността на ситуацията обаче официалните институции отказват коментари. Мълчат като комунисти пред разстрел...

Убежището на семейните мъже

Оказа се, че въпросният мотел често се използвал от прелюбодейци. Местните любители на секса го наричали \"Любовно гнездо\". Услугите на \"гнездото\" се ползвали дори от семейни хора, които живеели в теснотия.

\"Мои приятели, съпрузи, често ползват мотела, защото живеят в гарсониера с децата си. Мъжът работи като шофьор. Върне ли се от дълъг път, грабне жената и право в мотела върви\", каза пред \"Труд\" благоевградчанинът Росен Димитров. Почасовите хотелски услуги са били обичайна практика. Мотелът е пострен в подножието на Рила планина.

Мястото е тихо, уютно, а мобилните оператори там нямат обхват. Мотелът е досами сградата на кметството в с. Бистрица, Благоевградско.

Първият етаж на админстративната сграда с три стаи се оказа също собственост на мотел \"Йорго\". Кметът на селото Георги Бочуков обаче заяви, че нищо не знае, нито е чул, нито е видял.

\"Срещнах се сутринта със собственика, но нищо не ми е казал за инцидента. От вас чувам. Стаите в сградата на кметството през деня не се ползват А какво става вечерта - не знам или крият от мене\", каза Бочуков.

Мераклията тежал 120 килограма

Бизнесменът Тошко Б. бил съдържател на ведомствено барче в кв. \"Еленово\". Хора, които лично го познавали, твърдят, че човекът бил доста пълничък, тежал около 120 килограма. Според медиците най-вероятно виаграта е повишила кръвното налягане, което е довело до леталния изход.

Близките на починалия са отказали аутопсия, но дали ще бъде назначена съдебномедицинска експертиза, ще решават органите на реда. \"Случаят би бил прекалено деликатен, ако не се касае за платен секс с непълнолетна\", коментират местните хора.

Девойката е родена през 1994 г. в село близко до Благоевград. Докато издирвахме родното й място, ни предупредиха, че не трябва да се споменава името на селото, защото съселяните й ще й съсипят живота.

Най-вероятно родителите на девойката не знаят какво прави и как и къде се подвизава чедото им.

В Благоевград обаче е публична тайна, че много жени търсят мъже срещу платена любов.

Достойна смърт

\"В Благоевград дамите са повече от мъжете. Как да устоиш. Имаш ли пари, имаш и любов\", казва стар благоевградски плейбой.

И допълва: \"Какво толкова е станало. Умрял е като е..ч, не като посерко... А това, че е непълнолетна? Ама на лицето ли е написано ма, госпожо! На 16 години вече са истински жени...\", разпалено говори старият плейбой и подвиква на репортерката на \"Труд\", че била тъпа и не разбирала що е секс и що е любов. http://www.trud.bg/Article.

 


Сходни връзки

Ученичка умори от секс бизнесмен в мотел | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди