изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:08 EET
Яхтата на Ататюрк опетнена от секс скандал    
По светаТурското правителство си върна отдадената под наем на местен бизнесмен яхта, принадлежала някога на основателя на съвременна Турция Мустафа Кемал Ататюрк, заради изтекла в местните медии информация, че е използвана за секс партита с проститутки - предаде "Ройтерс".  Яхтата е била дадена под наем от министерство на финансите на местен бизнесмен .   Осем жени и две малолетни девойки, за които се смята, че проституирали, са отведени за медицински преглед в болница, след като властите в средиземноморския курорт Анталия са конфискували 136-метровата "Саварона".



   
  "Саварона" бе атакувана от турски военни полицаи на 27 септември, докато тя бе на котва до средиземноморския град Гьочек - съобщи в."Хабертюрк". Това е било кулминацията на разследване, продължило повече от 7 месеца.
  
  Сред 14-те задържани има и чуждестранни бизнесмени, както и малолетни момичета от Русия и Украйна. Те били наети като скъпо платени проститутки с посредничеството на чуждестранни агенции за модели. Анадолската информационна агенция разкрива, че организаторите на секс партита са взимали от клиентите си между 3000 и 10 000 долара за една нощ на яхтата с проститутки.
  
  Проверките и разследването продължили по луксозни хотели в Анталия, Белек и Истанбул.
  
  Осем души, сред които две жени, са в ареста - съобщи Анадолската информационна агенция.
  
  "Издадох необходимите нареждания за прекратяване на договора за наем" - заяви финансовият министър Мехмет Шимшек, добавяйки, че сега министерство на културата трябва да поеме контрол над "Саварона".
  
  Министърът на туризма Ертегрюл Гюнай каза пред репортери в Анкара, че неговото ведомство може да се грижи по-добре за яхтата и че ще обсъди дали тя да не бъде превърната в музей.

erogance.eu

 


Сходни връзки

Яхтата на Ататюрк опетнена от секс скандал | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди