изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:36 EEST
Защо мъжете харесват по-зрели жени    
Любопитно „Става ми нещо. Харесвам само и единствено момчета, които са точно на 22 години“, споделяше една приятелка, тъкмо навършила 27 и тъкмо прекъснала ужасно дълга и пагубна за нея връзка. Известно време се виждаше само с „хлапетии“ и й харесваше много. На тях обаче им харесваше още повече. И не беше само заради секса. Мъжете имат своите десет причини, заради които харесват по-зрели жени, които можете да приемете и от женска гледна точка – десет причини да се радваш, че си минала 25.

Независими

По-възрастните жени (разбираме се, че това са жени над 25 и думата „възрастен“ не значи стар и грохнал) се чувстват удобно в собствения си живот.

Живели са във и извън връзка и знаят как да си прекарат времето и без покрай тях обезателно да се навърта мъж.

Знаят, че не е нужно да си залепен за половината си, за да си щастлив, което ги прави по-малко изискващи внимание и съответното много по-приятни за компания.

Самоуверени

Жените над 25 знаят прекрасно кои са и какво искат. По-малко срамежливи са когато стане въпрос за мъже и не им се занимава с разни игрички.

Докато жена в началото на 20-те може да ти загуби времето, правейки се на недостъпна или опитвайки се да те накара да ревнуваш, жена с пет или 10 години по-възрастна ще бъде много по-пряма за чувствата си.

Което е направо възбуждащо.

Приятни за компания

Няма нищо по-ужасно от това да слушаш 45-минутна тирада за новата прическа на Риана, последвано от подробен разказ за това как тя искала да си купи еди коя си чанта, но после не си я купила точно нея, а една друга, която била подобна, но не съвсем същата, но пък.. и т.н.

Добрата компания (и разговори) е едно от онези неща, които едно младо момиче не може да ти предложи. И не защото е момиче, а защото е младо.

По-възрастните жени са живели по-дълго, виждали са много неща и са били на повече места.

Имат по-интересни истории и опит, а това ги прави добри събеседници.

Обезпечени са

Може да звучи малко грубо да се намесват парите, но все пак тази подробност не е за подценяване.

Не че трябва да оставиш всичко на нея, но поне можеш да си спокоен, че няма да ти се налага да плащаш сметката й за телефон, защото нейната кариера на фотомодел е позациклила.

Имат по-зрели приятелки

По-младите момиче умират да се събират в групички. Държат също да уведомяват останалите мацки за всяка своя стъпка през деня, а станеш ли й гадже, ти също влизаш в ежедневния информационен бюлетин.

Освен това трябва да се харесаш на всичките накуп, защото иначе рискуваш да се превърнеш в техен враг.

По-възрастните жени имат по-зрели приятелства и нямат нужда да се консултират с пет различни приятелки преди да вземат каквото и да е решение.

И ще си сигурен, че няма да обсъждат "точно колко ти е голям", както пееше Руши


Мъжете наистина харесват по-зрели жени.

Доказаха го и коментарите под първата част на статията, така че сега без много увод продължаваме с другите пет причини, които обуславят този факт с харесването като такъв.

Умерени са

Една зряла жена никога няма да се напие до безпаметност в стремежа си да е „най-интересната“ в клуба, нито пък ще те завлече на оглушително парти с нейните себеподобни.

А още по-хубавото е, че заместват тези революционни тийнейджърски действия с много по-изискан вкус и желания, които е цяло удоволствие да задоволиш.

Не са кралици на драмата

По-младите момичета имат нелеката съдба да се сблъскват с много „първи неща“ докато свикнат с изненадите на живота.

И съвсем нормално, всяко първо нещо се приема много по-драматично, отколкото е, но няма как да ги виним за това.

Лошо ти се пише обаче, ако се случи да си някое от първите й неща – гадже, мъж в леглото или първият, който й е показал, че светът не се върти около нея. Тогава следват серия истерични пристъпи, разревани разговори по телефона, писма и драматични мейли.

С по-зряла жена това няма как да ти се случи. Те знаят как да се справят с критични ситуации и да владеят емоциите си.

Имат по-богат сексуален опит

Ето, че стигнахме и до онова, за което всички си мислят като видят по-млад мъж с по-възрастна жена (уговаряме се, че тук става дума за разлика до 10-ина години).

По-зрелите жени се чувстват по-добре в собствената си кожа. Харесват се, знаят какво им харесва и как да се харесват. Изобщо – сексът с по-възрастна жена ще ти хареса.

Готови са да опитват нови неща и имат умения, за които младите момиче все още само си мечтаят.

Имат повече опит с връзките

Тези жени знаят как да се справят със спадовете и турбуленциите в една връзка, защото са минавали през това и преди.

Имат по-реалистични очаквания от мъжа до нея, не искат да им се пишат любовни бележки на огледалото и да им се пращат по 12 съобщения дневно.

Ценят повече мъжа до себе си

тъй като са наясно кои са важните неща в живота, по-зрелите жени оценяват по достойнство това, което им се случва „тук и сега“.

Те не очакват, не мечтаят и не ти губят времето. Не измъчват и емоционално, защото уважават човека до себе си.

Изобщо – 10 пъти „да“ за по-зрелите жени

http://www.tialoto.bg

 


Сходни връзки

Защо мъжете харесват по-зрели жени | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди