изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 19:12 EEST
7-те най-секси курорта в света    
ЛюбопитноЛюбителите на зимните курорти ги посещават съвсем не само заради ските: по заснежените склонове се завързват не по-малко флиртове, отколкото на плажа. В класацията на 7-те най-секси зимни курорти се е подредил и Боровец. В класацията, изготвена от руския сайт \"Турист\", на първо място се нарежда швейцарският Сент Мориц, където работели най-красивите и секси ски-учители.

Пикантна рекламна кампания, започнала преди няколко години, разпространява из цял свят снимките на полуголи експерти по ски-спусканията, които предизвикват такова вдъхновение у публиката, че към курортите се устремяват дори и тези, които никога не са виждали сняг. И никой не остава разочарован. По склоновете на Сент Мориц грее слънце по 322 дни в годината, т.е. - условия за любуване на красавците има достатъчно.

Четвърто място за секси Боровец

Следва френският Куршевел - алпийското селце, което позволява максимално да се доближиш до камерния и затворен свят на \"големите пари\", да подишаш един и същи въздух с милиардерите и да споделиш техните развлечения. Е - пистите не са обсипани с брилянти, но качеството им определено е превъзходно.

На трето място идва Кортина Д'Ампецо в Италия - където ако попаднеш, оставаш с впечатлението, че на входа на курорта има фейсконтрол: публиката е подбрана - италиански красавци с чудесен тен и отлично развити мускули, натъкмени в скиорски костюми на водещите модни италиански дизайнери. При това да попаднеш в района изобщо не е трудно - само трябва да се вземе лифта от някой от по-скромните съседни курорти.

Боровец се появява на четвърта позиция, описан като най-стария, най-големия и най-сексуалния курорт на България. Хората го предпочитат и заради добрите условия за ски, и заради живописните скали и езера, и заради луксозните хотели, многобройните барове и нощни клубове. И ако по пистите в Западна Европа обикаля международна публика, то в Боровец обичат да ходят и самите българи. И май всички, които лятно време се вихрят по дискотеките на Слънчев бряг, пристигат зимно време в Рилския ски курорт. Белоснежните склонове се изпълват със силни мъже, в постоянна готовност да се запознаят с прекрасни дами.

И грузинският Бакуриани е в класацията - определено далеч по-скромен от изброените европейски \"перли\", но пък с претенции да заеме челно място по сексуалност. Макар Бакуриани да се опитва да утвърди имиджа си на семеен курорт, джигитите го посещават съвсем не само заради почивката с жената и дечицата. Именно по тези места се наблюдава най-голямо струпване на стройни секси скиорки по бански! Причината е в топлото спокойно време, което позволява да се върнеш от зимния курорт с тен навсякъде.

Нали човек трябва все пак да се сгрее...

Финландският курорт Леви също попада сред знаменитите - особено подходящ е за начинаещите скиори заради сравнително полегатите си възвишения. А студеният местен климат много помага за завързването на запознанства - нали трябва все пак да се сгрееш някак по време на дългите студени полярни нощи.

На финала - Пас де ла Каса в Андора. Отбелязва се е, че е от по-скромните, но ако мечтаете за секс със скиор, то по-добро място от Пас де ла Каса не би могло да се намери. Там на границата с Франция се събират най-издръжливите спортисти, готови от зори до мрак да покоряват върховете, а със залеза на слънцето се местят в дискотеките, където са готови да танцуват часове наред. http://dariknews.bg

Жената на бивш цесекар: Правила съм тройка, веднъж свърших 8 пъти!

Как изглеждаме по време на секс?

10 - те най - неземни тела /видео/

Луиза от \"Стъклен дом\" е най-секси българка, според Maxim

Топ 10 секси бални рокли

РУСИЯТ СЕКССИМВОЛ ДЕНИЦА КАЛЧЕВА Е НА КОРИЦАТА НА НОВИЯ MAXIM

Топ 10 на нефутболните нежни половинки

Най-секси тяло

Топ-50 на най-секси модели на бельо

Кои са най-сексапилните мъже

 


Сходни връзки

7-те най-секси курорта в света | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди