изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:05 EET
2/3 от мъжете смятат българката за меркантилна, но добра любовница    
Любопитно
Според проучване жените ставали все по-отблъскващи. Две трети от българските мъже са на мнение, че жените у нас са меркантилни, но добри любовници. Това показват първите резултати от Националната кампания за проучване сексуалността на българската жена.


До момента на сайта www.pitat.me са попълнени над 3000 анкети, като мъжете са три пъти по-активни от жените. Според временните резултати над 80% от мъжете смятат, че българките са меркантилни, но въпреки това на въпроса „Добра любовница ли е българската жена“ повече от две трети от мъжете и жените са отговорили положително.

Различието в мнението на двата пола е силно подчертано при отговорите на въпроса „Коя дума описва най-добре българската жена в сексуално отношение?“. Около 50% от мъжете смятат, че българките са традиционалистки в леглото, докато дамите се самоопределят по-скоро като разкрепостени (58%).

Ако при аналогичното проучване, което приключи наскоро, „Става ли българският мъж?” жените понякога се изказваха негативно за качествата на представителите на силния пол, то при това проучване мъжете стигат до доста по-крайни класификации. Ето какво е написал един от участниците в анкетата: „Почти фригидно същество от женски пол, с изключително високо мнение за своите сексуални възможности и невъобразимо високо мнение за своята привлекателност, чийто виждания за красота се ограничават до превъплъщаване в най-модната фолк звезда и почти пълното й копиране, използване на същото количество грим, силикон, перхидрол, и разпространяване на снимки, правени срещу огледалото в тоалетната с издадени напред устни. Българската жена става все по-отблъскваща!!!“

Националното проучване ще продължи до 20 октомври т.г., като анкетите се попълват само он-лайн на сайта pitat.me. Целта на допитването е да се събере представителна информация относно сексуалната способност на българската жена, а резултатите ще бъдат публикувани на сайта и достъпни за всички потребители. След тяхното анализиране, както и на данните от проучването за качествата на българския мъж, ще може да се направи профил на сексуалните взаимоотношения между двата пола и проблемите помежду им.

Маргарита Благоева, БЛИЦ

70% от мъжете смятат, че задоволяват своите половинки, 75% от жените мислят точно обратното

Става ли българският мъж?

Анн Джи е въмутена от българските мъже

ДЕМОКРАЦИЯТА НАПРАВИЛА БЪЛГАРИТЕ ПО-МАЛКО ПОТЕНТНИ

БЪЛГАРСКИТЕ МЪЖЕ СА НАЙ-ДОБРИТЕ ЛЮБОВНИЦИ СЛЕД ШВЕДИТЕ

 


Сходни връзки

2/3 от мъжете смятат българката за меркантилна, но добра любовница | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди