изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:13 EET
Женска банда изнасилва мъже    
Любопитно Женска банда, съставена от три представителки на нежния пол, се издирва усилено от властите в Зимбабве заради изнасилване на 26-годишен мъж.


Зимбабвиецът си чакал рейса на спирката, когато пред него спряло малко бяло бусче и трите жени вътре му предложили да го закарат. Мъжът дори и за миг не се покол*** и скокнал в превозното средство. Там обаче той бил упоен, а след това изнасилен.

След като използвали 26-годишния зимбабвиец за задоволяване на сексуалните си нужди, жените го оставили все още упоен в крайните райони на града, като преди това успели да задигнат портфейла и телефона му.

Говорител на местната полицейска служба тази седмица разкри, че това не е единственият подобен случай в южноафриканската държава.

Миналия месец две жени принудили млад мъж да прави секс с тях на сила, а през февруари две различни женски банди използвали оръжие за да принудят двама представители на мъжкия пол да спят с тях.

Парадоксалното в случая е, че, ако насилничките бъдат заловени, те ще бъдат съдени единствено за дребно хулиганство, тъй като законодателството в Зимбабве предвижда наказания само за мъже изнасилвачи. http://hotnews.bg
 


Сходни връзки

Женска банда изнасилва мъже | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди