изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 21:11 EEST
На лов убиха тъста на депутата Ремзи Осман    
Лов и риболовТъстът на депутата от ДПС Ремзи Осман издъхна нелепо в неделя, прострелян на лов за глигани край ардинското с. Ленище. Сачмите попаднали в главата и гърдите на 70-годишния Вели Палов, като една от тях засегнала аортата и се оказала фатална, съобщава подробности "24 часа". Раненият издъхнал за минути.

Вели Палов е баща на председателя на общинските съветници от ДПС в Кърджали Бахар Палова. В неделя по обед Палов имал гост от Турция. Намерил му пушка и решили да се включат в гонка на диви прасета.

По време на лова тъстът на Ремзи Осман напуснал пусията и се насочил към гъсталака. В същото време друг ловец - 39-годишният Димо Добрев, прострелял диво прасе. Видял, че нещо мърда в близките храсталаци, и стрелял отново.

Оказало се, че е улучил Вели Палов. Стрелецът се опитал да даде първа помощ на пострадалия, но напразно.

“Причина за трагичния инцидент е неспазването на правилата при ловен излет”, категоричен е Байар Велимустафа, председател на ловното сдружение в Ардино. Според него това е първият тежък инцидент при лов в района.

“Обикновено при подобни инциденти жертви са гоначите, но този път е станало обратното. Вели Палов е бил на пусия, напуснал я и е бил прострелян от гонача с кучета”, допълни Велимустафа.

Палов бил много добър ловец с 40-годишен стаж. Димо Добрев членува в кърджалийската ловна дружинка, но често гостувал на колегите си в Ленище. Той пък бил ловец от около 10 г.

Палов беше погребан вчера в гробището на ардинското с. Чубрика. Изпратиха го стотици негови приятели, близки и колеги. Съгласно мюсюлманския ритуал тялото бе съпроводено само от мъже. Вели Палов е положен до починалите родители на съпругата му. Според роднини на покойника приживе той е пожелал да бъде погребан в Чубрика.

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

На лов убиха тъста на депутата Ремзи Осман | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди