изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 19:41 EEST
Какво търсят мъжете в една жена?    
ЛюбопитноЕкзистенциален въпрос, чийто отговор търси всяка жена, е какво искат мъжете? Често се опитваме да разберем най-съкровените желания на мъжа до себе си, защото знаем, че това е пътят към сърцето му.

1. Секси любовница. Каквото и да ви говорят, знайте, че мъжете обичат секса. За да бъдете винаги в мислите му, трябва да се постараете да го впечатлите в леглото и той да е задоволен. Няма гаранции един мъж да не кръшка, но това определено ще го накара да се замисли каква жена има до себе си.

2. Добра майка. Със сигурност един от най-важните фактори мъжът да ви обича е това, че сте грижовна и мила. Тайно в себе си, всеки мъж проучва жената до себе си и я разглежда като потенциална майка на децата му. Ако искате да се задържите задълго в сърцето му, трябва да го спечелите и в тази си роля.

3. Верен приятел. Макар и да има своята шумна компания от приятели, с които си говори за коли, жени и всякакви други уж \"мъжки\" работи, всъщност всеки мъж има нужда от доверен приятел. Истински такъв е жената до него, готова да го подкрепи и изслуша в най-тежкия за него момент. Не забравяйте, че и мъжете имат крехка душа, макар упорито да я крият. Проникнете ли зад обвивката му, ще намерите едно момче, което все още търси своя път. Бъдете до него!

http://www.az-jenata.bg

Какво първо виждат мъжете в една жена?

 


Сходни връзки

Какво търсят мъжете в една жена? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди