изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:46 EEST
17-годишният Мартин Йосифов: Станах педофил, защото ме изнасилиха преди 8 години!    
Ред и сигурност17-годишният Мартин Йосифов, обвинен в брутално и системно изнасилване на три невръстни хлапета, ще бъде скопен, заканват се бащи на жертвите му. Те са се сговорили да отмъстят за гаврите с децата им пред перспективата насилникът да получи максимума от три години затвор за извращенията. Йосифов беше задържан, след като едно от децата - 9-годишният Ангел, не издържал на гаврите и разказал за тях на майка си.



Последвали признания на още две от изнасилваните деца – братовчедите Димитър и Шабан, които са били принуждавани да правят орална и анална любов с Мартин в мазето на собствената му къща. Майките им Мария и Роза работят в "Чистота". Родителите и учителите на Мартин са в шок от стореното от гимназиста, който е бил напълно вменяем и носи отговорност за действията си според извършената експертиза.

Първоначално педофилът опитал да се направи на болен, уж не можел да контролира нагона си. Втора версия, която лансирал в свой интерес, била, че той самият е бил жертва на сексуално насилие, когато бил на годините на Шабан и Димитър. След като е бил притиснат с въпроси обаче е признал, че е излъгал и за това.

Гимназистът залъгвал хлапетиите, че сексуалните му гаври са ритуал, който щял да ги направи по-силни и никой в училище няма да ги закача.
Бащата на извратеняка прави каменни плочи, а майка му работи в магазин за авточасти. Семейството има и по-малка дъщеря и се ползва с добро име в махалата. Педофилът изгърмя, след като

решил да направи групов сеанс

и две от жертвите му са се събрали и познали в мазето. Срещата им е дала кураж да се наговорят да издадат своя насилник, който ги е заплашвал, че е снимал с мобилния си телефон актовете с тях и ще ги разпространи в училище.

Най-експлоатиран от тримата е бил Шабан, който Мартин оправял по няколко пъти седмично. Неговият баща е бил най-потресен и гневен от подробностите, лъснали след разкритията за ученика педофил, който с голяма охота е разказал на ченгетата как дечурлигата са му задоволявали сексуалните потребности.

Психолози били втрещени, когато с молив в ръка Шабан нарисувал по детски сцени, които са се разигравали в мазето. Момчето е признало, че първоначално го е боляло много по време на актовете. Впоследствие той привикнал с гаврите и се отзовавал винаги, когато Мартин го повика в мазето. След сеансите си тръгвал винаги с подаръци – стъклени топчета и домати. За разлика от бащата на Шабан, който бил готов да кастрира насилника, останалите роднини на цигането не били чак толкова изненадани от случилото се и даже уговаряли родителите му да не си развалят отношенията със съседите, като отправят обвинения срещу педофила.

Сред ромите, за които хомосексуалните актове не са нещо необичайно, нямало драма. Според някои източници обаче роднини на жертвите отърчали веднага при комшиите, не за да ги уверят, че няма да повдигат обвинения срещу ученика педофил, а наобратно – за

да ги изнудват за пари,

защото в противен случай щели да му зачернят живота. Семейството на Мартин живее в добре поддържана триетажна къща. Заради сексуалните извращения домът на улица „Екзарх Антим І” в Гоце Делчев вече е известен като къщата на ужасите. Досега с това име се ползваха скривалищата, където групата на “Наглите” е държала пленниците си, отвличани срещу откуп.

Родителите на Ангел първи забелязали, че хлапето е нервно. Майката го завела на педиатър, защото се притеснила, че по гащичките на момчето остават кървави петна. Докторът обаче я успокоил, че това сигурно се дължи на хемороиди и предписал мехлемче. Другото му предположение е било, че момчето може да има запек и от това да се получава прокървяването.

Камен ДИМОВ / http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

17-годишният Мартин Йосифов: Станах педофил, защото ме изнасилиха преди 8 години! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди