изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 12:08 EEST
В ГЕРМАНИЯ РАЗБИХА ДОБРИЧКА ГРУПА ЗА ТРАФИК НА ПРОСТИТУТКИ В БОН И КЬОЛН    
Ред и сигурност Главна дирекция „Гранична полиция” и Федералната криминална служба на Германия разкриха престъпна група за трафик на хора с цел сексуална експлоатация, ръководена от добричлия, съобщи МВР. В тази връзка в ГД ”Гранична полиция” е пристигнало писмо от първи главен комисар Райнер Бел от Полицейския президиум на град Бон, Федерална Република Германия. В него е изказана благодарност за успешното сътрудничество между двете служби по установяването и задържането на общо дванадесет души за трафик на хора на територията на страна от Европейския съюз.

Повод за започване на работата по случая е получена в ГД „Гранична полиция” информация за извършван трафик на хора с цел сексуална експлоатация от България за Германия. В хода на провежданото разследване е установено, че организатор на трафика на момичета е 26-годишният М. Д. от Добрич. С помощта на помагачи той набирал, транспортирал, склонявал към проституция и контролирал жертвите. На етапа е установено, че по тази схема престъпната група е експлоатирала 25 „бели робини” на територията на Федерална република Германия, в районите на Бон и Кьолн.
В резултат на интензивното международно сътрудничество в реално време между Главна дирекция ”Гранична полиция” и Федералната криминална служба на Германия са събрани достатъчно годни доказателства, които са довели до задържане на деветима българи – членове на групата на възраст от 18 до 44 години. Те са с постоянна заповед за арест. Още трима мъже от региона на Добрич са задържани в България с Европейска заповед за арест и са транспортирани в Германия. Заведено е досъдебно производство за трафик на хора с цел сексуална експлоатация, водено от прокуратурата в Бон. Продължава съвместната работа по случая.

Нито една от институциите в Добрич, към които се обърнахме за повече информация вчера, не можа да ни предостави такава. Ще продължим да ви държим в течение със случая. НДТ

Разбиха добричка група за трафик на българки в Германия

12 ДУШИ ЗА ЗАДЪРЖАНИ ЗА ТРАФИК НА БЕЛИ РОБИНИ ОТ БЪЛГАРИЯ ЗА ГЕРМАНИЯ

Наши сводници изкарали 2 млн.евро в Лион

Как се става проститутка в България. Студентски град е инкубатор

Яхтата на Ататюрк опетнена от секс скандал

Нона Йотова: Началник напълни с проститутки Театъра на армията

Цял автобус с проститутки и 8 сводници арестуваха в Златни пясъци

 


Сходни връзки

В ГЕРМАНИЯ РАЗБИХА ДОБРИЧКА ГРУПА ЗА ТРАФИК НА ПРОСТИТУТКИ В БОН И КЬОЛН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди