изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:22 EEST
Мургини и с вила от стъкло в Созопол    
Новини3-етажна вила от стъкло в богаташкия квартал Буджака край Созопол е вторият имот, който местни сочат като един от морските сараи на Мургина по морето. На името на бившата данъчна шефка, срещу която сега тече разследване, не се води нито един имот в Созопол, сочат регистрите на общината. Семейството й обаче се свързва с две масивни къщи в района. Тази в рамките на града е на името на сина й Мартин, докато вилата на Буджака е собственост на Владислав Христов, с когото Мургина живее на семейни начала, съобщиха от данъчната служба в морския град.

“Мургина и мъжът й бяха за последно на вилата си в началото на есента. Преди това там почиваха майка й, баща й и брат й. Това разказа жител на Буджака, който има хотел в непосредствена близост с вилата им. “Баща й бе на патерици и си поръчваше ябълки и домати от града”, допълни съсед, пожелал анонимност.

3-етажната постройка хваща окото, защото сякаш е проектирана от далтонисти - оцветена е в синьо, жълто, охра и бяло. Има гараж. Половината къща от основите до покрива е в стъкло - през него се виждат кожени мебели, над които виси внушителен полилей.

"Имаме известни съседи, до нас са Мургини, съседната до тях къща е на Тодор Батков, под тях пък е вилата на Долорес Арсенова", издават обитатели на богаташкия квартал.

За разлика от вилата на Буджака градският имот на Мургини не е толкова атрактивен и все още стои недовършен. 4-етажната постройка се намира в покрайнините на новата част на Созопол.

“Стегнаха я през лятото, а беше на груб строеж няколко години. Чували сме, че е на Мургина, но не сме я виждали”, каза автомонтьор от съседния автосервиз, представил се за Петър. Той обаче изказа съмнение дали се води на нейно име.

"Тук всичко беше лозя. Идваха бачкатори, но лъскави коли и самата Мургина не сме забелязали", разказа охранителят Николай от близкия военно-почивен дом.
Материалът е на: http://www.24chasa.bg

ОЩЕ ЗА МУРГИНА

 


Сходни връзки

Мургини и с вила от стъкло в Созопол | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди