изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:12 EEST
Пробвайте нови секс пози за повече удоволствие    
Здраве

Сексът е съществена и неизменна част от връзката ни. Но когато любовните отношения са от дълго време, нормално е и двамата да чувстват известно отегчение от секса. Познавайки се твърде дълго, ние често правим генерална грешка - свикваме с другия и го приемаме като даденост. А това е една от крачките към евентуална изневяра и последваща раздяла. За да се избегне това, е необходимо да прибегнем до следните мерки:



1. Разнообразие в леглото

Разчитайте на разнообразието в секса, за да спаси любовния ви живот. Стремете се да бъдете различна в очите на мъжа до себе си, да го изненадвате неочаквано със секси предложения, както и със смяна на любовното ви местенце (колата, гората, банята, асансьора и т.н.).

2. Смяна на секс позите

Когато забележите, че нещо в секса не е наред, значи е време за смяна на позите. Ако сте свикнали само с мисионерската поза, която е класическа и стандартна, лошо няма. Но не забравяйте, че разнообразието в леглото е това, което може да ви сплоти с любимия и да не ви позволи и да помислите за някой друг!

3. Секси бельо

Най-лесният начин да привлечете вниманието на любимия, и то за дълго време, е като смените малко бельото си. Зарежете кюлотите и вълнените чорапи и ги заменете поне за една вечер с чорапи с жартиери и оскъдно дантелено бельо. Ефектът е гарантиран!

4. Не на \\"Боли ме главата\\"/ \\"Уморена съм\\"

Изпитаният стар начин да откажем секс, когато не сме в настроение, е добре познат и на мъжете. Затова забравете за израза \\"Боли ме главата\\" (освен ако наистина ви боли главата) и помнете, че мъжете не обичат много отказите в леглото. Затова няма да имате повод да се чудите, ако той прибегне до услугите на друга жена...

5. Поддържайте се

Жената, дори и когато е вече на определена възраст и не може да разчита на младостта да я краси, винаги може и ТРЯБВА да се поддържа в добра физическа форма. Внимавайте какво хапвате и по колко, движете се повече и изберете секса да е вашият фитнес. Така ще бъдете в страхотна форма и винаги с блестяща усмивка на уста!

Източник: http://www.az-jenata.bg

Секс пози за съвършен оргазъм

Sex - анимирани секс пози - І част

Sex - анимирани секс пози - ІІ част

Какви са сексуалните тайни на жените според зодиака?

Превърни го в своята машина за оргазми

Сексуален апетит в и извън леглото

Мъжете искат секс, а жените...

Ако мамиш любимата по-добре бъди нащрек

 


Сходни връзки

Пробвайте нови секс пози за повече удоволствие | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди