изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:42 EET
Щури секс рекорди    
Любопитно

На каква възраст е била най-младата майка в света, колко оргазма може да изпита за час една жена и колко голи хора са се събирали най-много на улицата някога?



На света са познати всякакви чудати рекорди - от този за най-бързо написан есемес, през регистрирането на най-дългата котка в света, до шантавото надяждане с хотдог. Стане ли дума за секс обаче, някои от рекордите са направо потресаващи.

Сред тях е този за най-младата майка в света. През 1939 г.перуанката Лина Медина дава живот на сина си само на 5 години, 6 месеца и 21 дни.

В списъка влизат и двама калифорнийски сексолози Уилям Хартман и Мерилин Фитиан, които посветили живота си в изучаването на секса. Те доказали, че в рамките на един час една жена може да изпита най-много 134 оргазма, а рекорда при мъжете е 16 за един час.

През 1966 г. пък специално проучване разкри, че продължителността на най-дългия оргазъм при жената е 43 секунди.

Освен това има и рекорд и за най-голям брой сексуални партньори за едно денонощие.

Призът в тази категория се присъжда на американската порно актриса Лиса Спаркс, която през 2004 г. успя да "обслужи" 919 мъже на еротичен фестивал във Варшава.

Странен рекорд беше поставен и в Мичиган с най-много голи хора, излезли на улицата. На 21 април 1998 г. на светло се събраха 1500 ентусиасти без дрехи.

За най-стара порно звезда пък беше избран на пръв поглед обикновеният пенсионер Шигео Токуда, роден през 1934 г. По време на дългата си кариера той е снимал близо 250 филма.

Най-късно станалият татко пък е индиецът Нану Рам Йоги, който гушнал невръстната си рожба на 90 години, а жената с най-много деца е рускиня, която е родила общо 69 деца, от които 67 са живи и здрави.

Има и рекорд за най-дълъг пенис, известен до момента. Размерът му е 34 см., а притежателят - нюйоркчанин, който от повече от 12 години не си е имал приятелка.

http://www.vesti.bg

 


Сходни връзки

Щури секс рекорди | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Щури секс рекорди
Автор: Anonymous да 2010-10-25 @ 21:42 EEST
вършава ?

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди