изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 06:06 EEST
ПЕТИМА СВОДНИЦИ ОТ ДОБРИЧ И ГЕНЕРАЛ ГОШЕВО БЯХА ЗАДЪРЖАНИ В ПОЛША    
Ред и сигурност Петима български граждани са задържани в Полша при операция срещу организирания трафик на жени и момичета и склоняването им към проституция. Операцията е на полските и българските специални служби срещу организираната престъпност, съобщи министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов, цитиран от "Фокус".


Министър Цветанов уточни, че задържаните са от района на Добрич и Генерал Тошево. „От петимата задържани български граждани, двама са съдени в Германия, а единият е с ефективна присъда в България. Петимата са извели в Полша повече от 10 момичета”, заяви министърът.

Операцията на българските и полските полицаи продължава. http://dnes.dir.bg
 
Цветан Цветанов: В Полша продължават процесуално-следствените действия по операцията срещу трафик на жени
28 октомври 2010 | 11:25 | Агенция "Фокус"
 
Велико Търново. Продължават процесуално-следствените действия на територията на Полша по операцията срещу трафика на жени с цел проституция. Това каза във Велико Търново министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов, предаде репортер на радио „Фокус”-Велико Търново. Цветанов посочи, че са задържани петима българи, които са организирали и са участвали в трафик на момичета с цел проституция на територията на Полша и 13 момичета, които са изведени от България с цел да бъдат използвани за сексуална експлоатация. Министърът отказа да спомене имена, тъй като процесуално-следствените действия продължават. Той информира, че и момичетата, и организаторите, са от района на Добрич и Генерал Тошево.
Надежда КРЪСТЕВА
 
 
 
 
 
 
 


Сходни връзки

ПЕТИМА СВОДНИЦИ ОТ ДОБРИЧ И ГЕНЕРАЛ ГОШЕВО БЯХА ЗАДЪРЖАНИ В ПОЛША | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди