изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:32 EEST
ВСЯКА ЗОДИЯ СИ ИМА АМУЛЕТ    
Любопитно Талисманът винаги е свързан с вашата индивидуалност, активизира силните страни на вашата личност и свежда до минимум недостатъците ви. Различните талисмани непременно са предназначени само за представителите на всяка от зодиите. Всеки който подготви съответната защита, може да се възползва от чудодейните свойства на своя талисман.



• Златото олицетворява познанието и съвършенството. То великолепно подхожда на Овена - първия от огнените знаци. В Египет златото е символизирало дълголетие, за ацтеките е означавало завръщане на пролетта, а в Китай с него са приготвяли напитка за безсмъртие. В труден момент златният талисман трябва да се държи в ръка - бил той самородно злато, слитък, пръстен, бижу или монета.

• Древните са смятали, че Слонът защитава от интригите и лошите погледи на недоброжелателите и дарява мъдрост. В Индия е символ на ума. Ушатият гигант стабилизира положението на своя притежател Телец в обществото, способства за натрупване на богатства, помага за разумните и интелигентни решения в бизнеса.

• Близнаците трябва да притежават ключ. Носете своя талисман в чанта или в десен джоб. Когато сте в затруднение, го подръжте в дясната ръка. Той ще ви помогне да отвоювате победа. Когато се почувствате неразположен, вземете ключа между дланите и ги разтъркайте, докато не усетите топлина.

• Луната носи вдъхновение, любов и семейно благополучие. Символ на женственост, тя изостря чувствителността и предразполага към нежност и отдаване на Раците. Носете в себе си сребърен медальон във вид на полумесец. Ако искате да защитите вашите деца или близки им направете медальон във форма на кръг от същия метал или монета, символизираща весела луна - за да намерят истински приятели.

• Звездата олицетворява реда и движението към успех. Инките са вярвали, че звездите са слуги на Слънцето. Звездата направлява съдбата за Лъвовете и позволява да предвидите бъдещето, използвайки интуицията си. Преди да направите отговорна и важна стъпка, поискайте съвет от талисмана си, който може да бъде от всякакъв прозрачен камък, късче янтар или кристално мънисто.

• Вярната спътница на богинята Атина - Совата - символизира мъдростта и постоянството за Девите. Смята се, че този, който види нейния полет с настъпването на нощта, го очаква прекрасна новина. Ако вие се безпокоите за нещо, изчакайте залеза на Слънцето и вземете глинено изображение на Совата или перо от тази птица в ръка - ситуацията със сигурност скоро ще се проясни.

• Везните имат нужда от сърце. Този талисман символизира жизнените сили, стремежа към познание и успех в разкриването на всевъзможни тайни. Със своето сърце египетският бог Птах създал Вселената. Сърцето подсказва изхода от любовна ситуация даже когато тя е прекалено заплетена. Носете го в себе си във вид на медальон или брошка. Материалът, от който е направен, е без значение.

• Скорпионите трябва да носят жаба. Древните египтяни са смятали, че това земноводно същество символизира разума, плодородието и промяната. Наречена "водна жаба", тя покровителства бременните жени. Фигурката трябва да бъде направена от малахит или зелено стъкло. Докосвайте талисмана в момент на опасност или в минути на неутолими страсти.

• Бръмбарът помага на Стрелеца. Според древните египтяни той символизира възкресението или зараждането на нов живот. Обитателите на долината на Нил са правели фигурки на бръмбар от яспис. Това е емблемата на верността и дълголетието. Подобни талисмани ще ви придадат увереност в собствените сили.

• Козирогът има нужда от костенурка. Твърдата черупка символизира небесния свод. В Япония на младоженците подаряват костенурка като залог за здраво и многодетно семейство. Направете фигурка от пластелин или друг материал, изобразяваща костенурка, когато почувствате, че губите самообладание и силите ви напускат.

• Ангелът - това е вашият двойник, съвестта ви, покровителят на Водолея.

Той изостря интуицията, дарява ви с интелигентност, далновидност, прозорливост. Разговаряйте с порцелановата или стъклена фигурка всеки ден. Помолете го за помощ, когато наистина имате нужда - не трябва да го правите за незначителни неща и дреболии.

• Рибите трябва да имат раковина. Според древните поверия - "Ако хвърлена във вода раковина се задържи на повърхността - това е добро предзнаменование. Ако потъне - трябва да бъдете изключително внимателни". Счита се, че огърлица от раковини предпазва от любовни неприятности. Символ на майчинството, раковината дарява покой и радост. Тя подчертава вашето очарование и ви предпазва от клевети по ваш адрес. Ако ви стане тъжно - поставете я на слънчевия сплит. Символ на сексуалността - раковината възпламенява желание.

http://sitekreator.bg

 


Сходни връзки

ВСЯКА ЗОДИЯ СИ ИМА АМУЛЕТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди